RIHANNA

Το είχαμε προβλέψει: Η Rihanna με τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν στο μανικιούρ

Πριν λίγες μέρες, από αυτή εδώ τη στήλη, σου γράφαμε πως μια από τις hot τάσεις της σεζόν, τόσο στο μακιγιάζ όσο και στο μανικιούρ μας  είναι οι neon αποχρώσεις. Είναι αυτές οι αποχρώσεις που πηγαίνουν κόντρα στα παστέλ, ανοιχτά απαλά χρώματα του καλοκαιριού, τονίζουν το μαύρισμα και δίνουν πιο pop πινελιά στα νύχια μας.

Κι αν δεν πείστηκες από τα 5 εντυπωσιακά neon nail art που σου είχαμε δείξει, η Rihanna έρχεται να σου δώσει ακόμη μία αφορμή για να δοκιμάσεις το neon trend στο μανικιούρ σου, μιας και αποφάσισε να δοκιμάσει μια πράσινη neon απόχρωση.

Δες ακόμη: Neon Manicure: 5 εντυπωσιακά nail art για όλα τα γούστα

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη απόχρωση δημιουργούσε την τέλεια αντίθεση με την επιδερμίδα της, κάνοντας το look της, ακόμη πιο εκκεντρικό.

Ματ, shimmery, ombre, συνδυασμένο με nail art ή απλά μονόχρωμο, το neon μανικιούρ είναι σίγουρα αυτό που μπορεί να κλέψει τις εντυπώσεις ανά πάσα ώρα και στιγμή. Το θέμα σε κάθε περίπτωση είναι να κρατάς τις ισορροπίες στο υπόλοιπο look σου, δοκιμάζοντας κάτι πολύ κοντά στο δικό σου στιλ και ύφος. Plus: Δώσε προσοχή επίσης στο μήκος των νυχιών σου. Αν δεν θέλεις ένα υπερβολικό αποτέλεσμα, φρόντισε να έχεις πιο κοντά νύχια. Εκκεντρικό ή μη, πάντως, η Riri το υποστηρίζει.

Κεντρική Φωτογραφία:Instagram/badgalriri