ΧΕΙΛΗ

Αυτά τα προϊόντα θα σου χαρίσουν πιο σαρκώδη χείλη

Τα μεγάλα και σαρκώδη χείλη όπως αυτά της Angelina Jolie είναι sexy. Εκτός από τα κόλπα στο μακιγιάζ  (βλέπε overlining aka το να κάνεις ένα περίγραμμα λίγο μεγαλύτερο από το δικό σου ή το τρικ με το concealer) και τις ενέσιμες θεραπείες (βλέπε lip fillers) στο beauty κόσμο έχουν δημιουργηθεί μερικά προϊόντα αποκλειστικά γι αυτό ακριβώς το σκοπό aka να κάνουν τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη, μεγάλα και ζουμερά, έτοιμα για φίλημα. Εμείς κάναμε την έρευνά μας και τα συγκεντρώσαμε στην παρακάτω λίστα.

Ο ειδικός

 

Είναι μέσα στα προϊόντα που έφτασαν τελευταία στα χέρια μου και έχω ξεχωρίσει.  Το όνομά του εξηγεί τη χρήση του. Το The Lip Volumizer της La Mer είναι στην ουσία ο σύμμαχος σου για ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα στα χείλη. Στην ουσία πρόκειται για μία θεραπεία εμπλουτισμένη με τις θρυλικές θεραπευτικές δυνάμεις του Miracle Broth™ που μαλακώνει τα χείλη και μειώνει ορατά την εμφάνιση λεπτών γραμμών. Παράλληλα αποκαθιστά την υγρασία στα χείλη και συμβάλλει στην παραγωγή φυσικού κολλαγόνου, αφήνοντάς τα πιο απαλά και γεμάτα. Δεν καίει τα χείλη και στο τέλος αφήνει μια δροσερή αίσθηση.

Το καθημερινό σου balm

Αν ψάχνεις γι αυτό το balm που εκτός από 100% ενυδάτωση θα θρέψει εντατικά και θα επαναπυκνώσει τα χείλη σου με μία κίνηση, δεν έχεις παρά να βάλεις στην τσάντα σου το Hydragenist Balm χειλιών για θρέψη και επαναπύκνωση της Lierac. Βασισμένο στην αισθητική τεχνική οξυγόνωσης των ιστών, αυτό το κραγιόν- balm περιέχει συγκέντρωση συμπλόκου Hydra O2 και είναι εμπλουτισμένο με θρεπτικό βούτυρο καριτέ και κερί τριαντάφυλλου για γεμάτα και όμορφα χείλη με μία μόνο κίνηση. Προσφέρει στα χείλη διαρκή ενυδάτωση, επανόρθωση και λείανση. Η ενεργή υφή του είναι πλούσια σε παράγωγα φυτικών ελαίων για άμεσο αποτέλεσμα επαναπύκνωσης και glossy τελείωμα. Θα το βρεις σε δύο μορφές: φυσικό gloss ή ροζ “εξατομικευμένο” gloss με τεχνολογία που προσαρμόζεται στο pH των χειλιών.

Αποβραδίς ξεκίνησε

 

Ενισχυμένη με το αποκλειστικό Berry Mix Complex™ της Laneige, η Lip Sleeping Mask (aka μάσκα ύπνου) με ισχυρά αντιοξειδωτικά στοιχεία, θρέφει τα χείλη και αποκαθιστά τον όγκο τους, βελτιώνοντας παράλληλα την υφή τους. Η αποκλειστική τεχνολογία Moisture Wrap™ χαρίζει πλούσια και ενυδατωμένα χείλη όλη την ημέρα. Το μόνο που έχεις να κάνεις έιναι να εφαρμόσεις μια μικρή ποσότητα πριν πας για ύπνο και να κοιμηθείς άφοβα ή να την απλώσεις στα χείλη σου αμέσως μόλις ξυπνήσεις. Θα τη βρεις αποκλειστικά στα Sephora.

Πριν απλώσεις το κραγιόν, κάνε την κίνηση ματ

 

Αν λατρεύεις τις ματ υφές, δοκίμασε πριν απλώσεις το κραγιόν σου, να εφαρμόσεις στα χείλη σου τη θεραπεία Plumprageous Matte Lip Treatment της Glamglow που θα τα «γεμίσει» αμέσως. Εφαρμόζεται πριν από το κραγιόν και έχει τριπλή δράση γεμίσματος με φυτικά δραστικά συστατικά τα οποία δρουν άμεσα και παρέχουν βελτίωση μακροπρόθεσμα χάρη σε μια εξειδίκευση που βασίζεται σε ένα τριπεπτίδιο με σύμπλεγμα Pro-Lipid. Δεν κολλάει στα χείλη, δημιουργεί μία αίσθηση τραβήγματος (plump εφέ)  και μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνη της ή κάτω από οποιονδήποτε τύπο κραγιόν κάνοντας τα χείλη να δείχνουν πιο σαρκώδη.

Φέρσου έξυπνα στο μακιγιάζ σου

 

Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Βρες και εφοδιάσου με το κατάλληλο σύμμαχο που θα δώσει χρώμα και όγκο στα χείλη σου. Από τα αγαπημένα προϊόντα των makeup artists, το Dior Addict Lip Maximizer για χείλη που δείχνουν σαρκώδη, προσφέροντας απαλό, ενυδατωμένο αποτέλεσμα, καθώς και άμεσο όγκο με διάρκεια.

Extra: Το go-to προϊόν σε όλα σου τα ταξίδια

 

Από τα κλασικά αγαπημένα. Το Lip Injection Extreme της Too Faced (θα το βρεις αποκλειστικά στα Sephora) κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο σαρκώδη από την πρώτη κιόλας εφαρμογή- και επειδή είναι βέβαιο πως όταν το δοκιμάσεις θα το θέλεις πάντα μαζί σου, κυκλοφορεί και σε travel size. Τα ειδικά επιλεγμένα συστατικά του μπορεί να προκαλέσουν μια μικρή αίσθηση μουδιάσματος στην αρχή, όμως αυτό είναι φυσιολογικό καθώς έτσι δρα.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP