EYELINER

5 eyeliners σε μορφή μαρκαδόρου για να αντιγράψεις το sexy cat eye look της Selena Gomez

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Το 72ο Φεστιβάλ των Καννών ξεκίνησε, το κόκκινο χαλί στρώθηκε και οι εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων κυριών που κατέφθασαν την πρώτη μέρα ήταν σίγουρα από τα highlights της χθεσινής βραδιάς. Μέσα στα looks που ξεχωρίσαμε ήταν σίγουρα και αυτό της Selena Gomez.

Με Louis Vuitton δημιουργία, όπως μας πληροφόρησε η Κέλλυ, η τραγουδίστρια  έκανε την πρώτη της εμφάνιση σε κόκκινο χαλί, μετά από πολύ καιρό. Το crop top και η μάξι φούστα, βοήθησαν ώστε η επάνοδό της να είναι ένα μεγάλο «μπαμ». Το ροζ της πούδρας σύνολό της ήταν μία ξεκάθαρα πολύ διαχρονική επιλογή, ενώ σε εξίσου κλασικά sexy επιλογές κινήθηκε στο μακιγιάζ και τα μαλλιά της.

Μαύρο cat eye look και κόκκινα χείλη ήταν οι πρωταγωνιστές, ενώ το makeup look της συμπλήρωνε η λαμπερή βάση στην επιδερμίδα της και η διάφανη shimmery σκιά στα μάτια της, δια χειρός του αγαπημένου της makeup artist, Hung Vanngo.

Και επειδή αγαπάμε το γατίσιο βλέμμα περισσότερο από τα κόκκινα χείλη, ψάξαμε και βρήκαμε τους καλύτερους μαρκαδόρους- eyeliners της αγοράς που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις μια αντίστοιχη, μεγάλη, sexy γραμμή στα μάτια σου με μία μόνο κίνηση.

Δες ακόμη: Κάννες 2019: Από την Tilda Swinton μέχρι την Elle Fanning το κόκκινο χαλί είχε (πολύ) εντυπωσιακά looks

YSL Couture Eye Marker

Benefit Cosmetics They’re Real! Push-Up Liner

 

L’Oreal Paris Super Liner Blackbuster

 

NYX Super Fat Eye Marker Eyeliner

 

Lancôme Monsieur Big Marker

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP,  Arthur Mola/Invision/AP