LIPSTICK

Αυτά τα κραγιόν είναι αυστηρά για τους λάτρεις της σοκολάτας

Αν έχεις φτάσει σε σημείο να αντιστέκεσαι, τότε η πειθαρχία είναι το δεύτερο όνομά σου. Αν πάλι δεν μπορείς να διανοηθείς να περάσει μία μέρα σου χωρίς να έχεις φάει λίγη σοκολάτα, τότε ανήκεις  στο club των chocoholics που δε γίνεται να μην ευγνωμονούν τη L’ Oréal Paris για τα ολοκαίνουργια ''Les Chocolates ultra-matte lipsticks'' aka τα πιο λαχταριστά κραγιόν που έχουμε πάρει τελευταία στα χέρια μας.

 

Και δεν είναι μόνο το πραγματικά ακαταμάχητο άρωμα σοκολάτας που έχουν, είναι το βαθύ χρώμα, το απόλυτα ματ αποτέλεσμα που αφήνουν στα χείλη, η εύκολη εφαρμογή αλλά και η μεγάλη διάρκεια (έως και 16 ώρες) που κάνουν τη νέα συλλογή Les Chocolates Infallible pro matte lipsticks άκρως εθιστική.

Και επειδή είμαστε κορίτσια που πιστεύουν ακράδαντα πως μία σοκολάτα δεν είναι ποτέ αρκετή, στη νέα συλλογή υπάρχουν12 δελεαστικές matte αποχρώσεις για μία μοναδικά απολαυστική εμπειρία. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ανάμεσα στις βελούδινες nude αποχρώσεις με “Dose of Cocoa”, να «βυθιστείς» στη μαύρη σοκολάτα με ‘’70% Κακάο” ή να τολμήσεις το έντονο κόκκινο του “Tasty Ruby”.

 

Αλήθεια, μπορείς να αντισταθείς στον πειρασμό τους;

 

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/lorealmakeup