SHOPPING

Γιατί δεν πρέπει ποτέ να παραλείπεις το after sun

Εσύ έχεις εφοδιαστεί με τα απαραίτητα καλλυντικά για τις διακοπές σου; Αν ναι τότε πρέπει να έχεις μεριμνήσει και για το after sun, αν όχι τότε δες γιατί χρειάζεσαι ένα οπωσδήποτε. 

Είσαι στην παραλία, απλώνεις τα λάδια και τα αντηλιακά σου, κάνεις ηλιοθεραπεία και τώρα σειρά έχει ένα δροσερό ντους και μία γερή δόση από το αγαπημένο σου after sun. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να το εντάξεις στην καλοκαιρινή σου ρουτίνα περιποίησης όπως:

– Ενυδατώνει σε βάθος την διψασμένη σου επιδερμίδα, την οποία έχεις ταλαιπωρήσει με τις πολλές ώρες στον ήλιο και τη θάλασσα.

– Προσφέρει στην επιδερμίδα σου συστατικά τα οποία δεν έχει μία ενυδατική κρέμα και είναι ότι χρειάζεται για να παραμείνει λαμπερή και υγιής. Την προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες και την ξηρότητα και την ξεδιψάει!

– Μετά το ντους είναι ότι χρειάζεται η επιδερμίδα σου όχι μόνο για να παραμείνει απαλή αλλά και για να διατηρήσει τη μαυρισμένη της όψη, χάρη στις ενισχυμένες συνθέσεις των after sun.

– Επίσης, έχει υπέροχη μυρωδιά και αφήνει στην επιδερμίδα μεταξένια αίσθηση.

My tip: Το έχω πάντα  μαζί μου, στο νεσεσέρ της παραλίας και λοίγο πριν φύγω απλώνω μία ποσότητα after sun στο σώμα. Ειδικά αν δεν πάω κατ’ ευτθείαμ για ντους είναι ότι πρέπει για να δρισιστώ και να μην αισθάνομαι αυτή την αίσθηση του τραβήγματος που προκαλεί στο δέρμα ο ήλιος και το αλάτι.

BIODERMA Photoderm Après-Soleil Refreshing After-Sun >> 4.90 €

KORRES Δροσιστικό After Sun Προσώπου Σώματος Γιαούρτι >> 10.58 €

NIVEA SUN After Sun Bronze >> 6.50 €

VICHY CAPITAL SOLEIL After Sun Γαλάκτωμα >> 13.06 €

FREZYDERM After Sun Mousse >> 15.52 €