ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ

5 απολεπιστικά σώματος που θα σου προσφέρουν ονειρεμένη επιδερμίδα

Το scrub είναι ένα must-have προϊόν περιποίησης, που συνήθως το αφήνουμε παρατημένο σε μια γωνιά του μπάνιου γιατί το θεωρούμε πολυτέλεια. Ξεχνάμε όμως,  ότι αυτό είναι ένα από τα πιο μαγικά προϊόντα, που πραγματικά προσφέρουν έτσι απλά την πιο τέλεια, μεταξένια και λαμπερή επιδερμίδα.

Κάθε scrub σώματος, καθαρίζει σε βάθος, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα κι αναζωογονεί στο λεπτό, αφήνοντας συχνά μια βελούδινη αίσθηση στο πέρασμά του.

Πριν σου αραδιάσω εδώ τα 5 πιο αγαπημένα μου απολεπιστικά σώματος, θέλω να σου υπενθυμίσω ότι το scrub το εφαρμόζεις σε νωπή επιφάνεια, κάνοντας παράλληλα και λίγο μασάζ. Ιδανικά το χρησιμοποιείς 2 φορές την εβδομάδα και μπορείς να το απλώσεις σ’ όλο το σώμα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις.

1.  Laura Mercier, Almond Coconut Milk (Attica Beauty): Ένα από τα πιο αγαπημένα μου απολεπιστικά σώματος με φυσικούς σπόρους σύκου που τρίβει πολύ απαλά το δέρμα. Έχει επίσης ένα μαγικό άρωμα γλυκού αμυγδάλου με γάλα καρύδας και γιασεμί.

2.  Frank Body, Gommage a la Noix de Coco (αποκλειστικά στα Sephora): Ένα υ π έ ρ ο χ ο απολεπιστικό με καρύδα και καφέ, που μαζί του αισθάνεσαι ότι είσαι για διακοπές. Είναι από τις πιο νέες αδυναμίες μου.

 

3. Caudalie, Divine Scrub (σε επιλεγμένα φαρμακεία): Είναι ίσως ένα από τα πιο λεπτόρρευστα scrub με κρυστάλλους καστανής ζάχαρης και 4 φυτικά έλαια (σταφυλιού, αργκάν, ιβίσκου και σησαμιού) που πραγματικά αφήνει ονειρεμένη και την πιο ευαίσθητη επιδερμίδα.

4.  Lierac, Gommage Sensoriel (σε επιλεγμένα φαρμακεία): Πρόκειται για ένα φανταστικό απολεπιστικό με υπέροχο αισθησιακό άρωμα, που γίνεται λάδι με το που το απλώνεις στην επιδερμίδα και αφήνει μια εξαιρετικά λεία και βελούδινη αίσθηση.

5.  The Body Shop, Spa of The World Mediterranean Sea Salt Scrub (στα ομώνυμα καταστήματα, αλλά κι online): Είναι το scrub που χρησιμοποιώ όταν είμαι πάρα πολύ κουρασμένη. Σα να κάνει επαναφόρτιση στο σώμα και στο πνεύμα μου. Ξεχωρίζει για το αλάτι της Μεσογείου που είναι υψηλό σε περιεκτικότητα και τονώνει στο δευτερόλεπτο το άτονο και ξηρό δέρμα.

π.ες: Κράτησε μια έξτρα μικρή συμβουλή από το μπιουτόκοσμο. Για να πετύχεις τέλεια αποτρίχωση με ξυραφάκι, πέρνα λίγο πριν scrub από την περιοχή.

 

Να σε φροντίζεις και να σε αγαπάς.