WELLNESS SHOPPING

Κρέμες για την κυτταρίτιδα: Ο τρόπος να την καταπολεμήσεις ενώ κοιμάσαι

Το ήξερες πως όσο κοιμάσαι, τα κύτταρα της επιδερμίδας σου πολλαπλασιάζονται και μπαίνουν σε διαδικασία αναγέννησης, ενώ παράλληλα όλες οι φυσικές λειτουργίες της ενισχύονται, προκειμένου να αναπληρώσουν τις φθορές από τις εξωτερικές επιθέσεις (όπως οι ελεύθερες ρίζες) που δέχονται κατά τη διάρκεια της ημέρας; Και όπως αντιλαμβάνεσαι κάτι τέτοιο δε συμβαίνει μόνο στην επιδερμίδα του προσώπου σου, αλλά και του σώματός σου. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Πώς είναι πολύ σημαντικό α) να κοιμάσαι 8 ώρες καθημερινά και β)να επιλέξεις τη σωστή κρέμα νυκτός για το σώμα σου. Υπάρχει, λοιπόν, μια κατηγορία προϊόντων που δρουν νύχτα και «ξυπνούν» το αδυνάτισμα, συμβάλλοντας στον αγώνα σου κατά της κυτταρίτιδας και των περιττών κιλών που σε ταλαιπωρούν. Συγκεντρώσαμε λοιπόν τις 3 αγαπημένες μας κρέμες και στιος παρουσιάζουμε ευθύς:

Ο τρόπος να τις χρησιμοποιήσεις απλός: Τις απλώνεις καθημερινά, πριν ξαπλώσεις κάνοντας μασάζ σε καθαρή επιδερμίδα.

Lierac, Body Slim Destock Nuit (Συμπύκνωμα Εντατικού Αδυνατίσματος Νύχτας)

Με πλούσια και απαλή σύνθεση που κάνει την εφαρμογή της ακόμη πιο απολαυστική, αυτή η κρέμα γλυπτικής επανασχεδιάζει το σώμα, δρώντας στοχευμένα στο αποθηκευμένο λίπος και την καπιτονέ υφή της κυτταρίτιδας. Με σύνθεση που περιέχει ενεργή καφεΐνη σε υψηλή συγκέντρωση, συνδυασμένη για πρώτη φορά με τη μοριακή τεχνολογία micropatch, απελευθερώνεται σταδιακά προσφέροντας έντονο αδυνατιστικό αποτέλεσμα σε όλη τη διάρκεια της νύχτας. Από τη 14η ημέρα, τα αποτελέσματα είναι ορατά.

Elancyl, Slim Design Night

A post shared by Elancyl Greece (@elancylgreece) on

Είναι η κρέμα που «ξυπνά» το αδυνάτισμα ενώ εσύ κοιμάσαι χάρη στο Booster νύχτας GP4G που ενεργοποιεί την αποδέσμευση των λιπών, στοχεύοντας στην ουσία απευθείας στην αρχιτεκτονική της κυτταρίτιδας. Δρα σε 3 διαστάσεις με το Σύμπλεγμα Καφεΐνης 3D, για εντατική λείανση της όψης φλοιού πορτοκαλιού,  είναι εμπλουτισμένο με έλαιο καρθάμου που ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα προσφέροντας 100% απόλαυση χάρη στη σύνθεσή του που είναι ιδανική για μασάζ . Επτά νύχτες αρκούν για να δεις την αποτελεσματικότητά της, σύμφωνα με κλινικές μελέτες!

Natura Siberica, Firming and Rejuvenating Night Body Cream για σύσφιξη και αποκατάσταση

Η Natura Siberica έχει δημιουργήσει μια ειδική κρέμα νύχτας σώματος βασισμένη στο λάδι αμάραντου και το siberian ginseng. Το λάδι αμάραντου είναι μια από τις καλύτερες θεραπείες για ενυδάτωση και προστασία του δέρματος. Οι σπόροι του αμάραντου έχουν μια μοναδική σύνθεση των βιολογικά ενεργών ουσιών-που είναι πλούσια σε προβιταμίνες, περιέχουν ακόρεστα λιπαρά έλαια και βιταμίνη Ε, όλα τα απαραίτητα για την υγεία του δέρματος. Από την άλλη πλευρά, το siberian ginseng, είναι εδώ και καιρό γνωστό για την εκπληκτική θεραπευτική δύναμη και την ικανότητα να διατηρεί την ομορφιά. Το ginseng επιταχύνει τις διαδικασίες ανανέωσης του δέρματος, επαναφέρει τον υψηλό τόνο του δέρματος, νεανική απαλότητα και ελαστικότητα.