WELLNESS SHOPPING

Ραγάδες, κυτταρίτιδα, χαλάρωση: Λύσεις και προϊόντα

Κάθε περίπου τέτοια εποχή γίνεται ο γνωστός απολογισμός. Εσύ, το μαγιό, ο καθρέφτης και ο δεκάλογος που δεν τήρησες. Δεν πήγες γυμναστήριο, δεν ακολούθησες το δρόμο της υγιεινής διατροφής, δεν έπινες αρκετό νερό σε καθημερινή βάση, δεν βοήθησες την επιδερμίδα σου να ενυδατωθεί όσο θα έπρεπε. Η ζωή, όμως, είναι πολύ μικρή για να αυτομαστιγώνεσαι. Πρώτο βήμα η αποδοχή. Αυτή είσαι, αυτό είναι το σώμα σου και σε όποιον αρέσεις για τους άλλους δε θα μπορέσεις. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως έχεις κάθε δικαιολογία με το μέρος σου για να αδρανήσεις και να μη φροντίσεις για τη γενικότερη ευεξία του κορμιού σου. Γι’ αυτό το λόγο, αποφασίσαμε και συγκεντρώσαμε τις 5 πιο συχνές ανησυχίες για το σώμα μας και τις στρατηγικές κινήσεις που πρέπει να υιοθετήσεις στο εξής, προκειμένου να δώσεις στο σώμα σου τη λάμψη και τη γραμμή που του αξίζει.

Κυτταρίτιδα

Συμβαίνει ακόμη και στα καλύτερα κορμιά, αν αυτό σε παρηγορεί κάπως. Υπομονή, επιμονή και πρόγραμμα, οι νέες σου αρετές. Εκτός από τη διατροφή και την άσκηση, λοιπόν, καλό θα ήταν να  εντάξεις στην καθημερινότητά σου το μασάζ και ένα σωστό σύμμαχο- aka το κατάλληλο προϊόν που θα δράσει στοχευμένα και θα σε βοηθήσει να την αντιμετωπίσεις σταδιακά.

Από τα αγαπημένα μας, το αρωματοθεραπευτικό λάδι σώματος για μασάζ με αντικυτταριδική δράση από τη σειρά Αφροδίτη, της Fresh Line. Η μοναδική συνέργεια 6 αιθέριων ελαίων από μαύρο πιπέρι, πιπερόριζα, βασιλικό, άρκευθο, μάραθο και κυπαρίσσι διευκολύνει την αποβολή των τοξινών, διεγείρει την κυκλοφορία και ελαχιστοποιεί την κατακράτηση υγρών.

Ραγάδες

Ο δεύτερος μεγαλύτερος εχθρός του #bikinibody, είναι εδώ για να σου θυμίζει πολλά, την εφηβεία, την εγκυμοσύνη, τότε που έχασες απότομα βάρος. Παρόλα αυτά,  εκτός από τις αισθητικές επεμβατικές και μη μεθόδους, μπορείς να διορθώσεις το πλάτος, το μήκος αλλά και το χρώμα τους με τα προϊόντα που δρουν στοχευμένα.

Lierac Phytolastil Solute: Με καθόλου λιπαρή υφή, αυτό το serum συμβάλλει στη μείωση των εγκατεστημένων ραγάδων στο βάθος, το πλάτος, το μήκος και το  χρώμα τους. Ταυτόχρονα τις προλαμβάνει χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή του με ένα αναδομητικό φυτικό σύμπλοκο.

Σύσφιξη

Χαλάρωσες και φαίνεται. Και φυσικά  δεν είναι κακό να χαλαρώνεις. Το θέμα είναι να μην παραχαλαρώσεις. Φρόντισε λοιπόν, να προσφέρεις στην επιδερμίδα του σώματός σου ενυδάτωση, αντιοξειδωτική προστασία και σύσφιξη.

Αντιγήρανση και σύσφιξη: Η αντιγηραντική κρέμα σώματος της Frezyderm, Anti-ageing body cream προσφέρει ενισχυμένη ενυδάτωση, μείωση των κηλίδων και προστασία από τις ελεύθερες ρίζες μιας και η πλούσια σύνθεσή της αποτελεί μια πηγή εντατικής φροντίδας και θρέψης της επιδερμίδας του σώματος. Από την πρώτη εφαρμογή θα νιώσεις το δέρμα σου βελούδινο και ελαστικό, ενώ με τη συστηματική χρήση θα είναι ορατά πιο σφικτό, νεανικό και λαμπερό.

Τραχειά επιδερμίδα

Είναι το καταλληλότερο timing να επενδύσεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη, δηλαδή) σε ένα scrub σώματος που θα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, που ευθύνονται με τη σειρά τους για την τραχειά και αφυδατωμένη, συνήθως, όψη της επιδερμίδας σου. SOS tip: Μην αμελείς την απολέπιση σε αγκώνες και γόνατα.

Βάλε λίγη λάμψη στην κλασική απολέπιση που κάνεις στο σώμα σου με το νέο Frank Body, Shimmer Scrub (θα το βρεις στα Sephora). Απολεπίζει, ενυδατώνει και χαρίζει στην επιδερμίδα σας μια λαμπερή υπερφυσική λάμψη.

Μαύρισμα

Η λύση ακούει στο όνομα self tan aka τα τα προϊόντα αυτομαυρίσματος που χαρίζουν σταδιακά ένα ομοιόμορφο φυσικό μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο.  Εφαρμόζονται εύκολα και είναι εμπλουτισμένα με ένα πλήθος ενυδατικών και προστατευτικών παραγόντων που προσφέρουν την κεχριμπαρένια επιδερμίδα χωρίς να χρειάζεται να εκτεθείς στον ήλιο.

Bioten, Summer Look Γαλάκτωμα Σώματος για Απαλό Σταδιακό Μαύρισμα: Εμπλουτισμένο με ήπιους μαυριστικούς παράγοντες, προσδίδει σταδιακή, απαλή και 100% φυσικά μαυρισμένη όψη χωρίς να αφήνει γραμμές και κηλίδες, σε σύντομο χρονικό διάστημα και χωρίς έκθεση στον ήλιο.