ΣΩΜΑ

Το μυστικό για άψογο σώμα μετά το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι μας αποχαιρέτησε και μαζί με το χρυσαφένιο μαύρισμα μας χάρισε και μερικά περιττά κιλά από τις ανέμελες ημέρες των διακοπών. Και όχι μόνο αυτό, αλλά με την επιστροφή στο γραφείο, η καθιστική ζωή έρχεται να μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μας.

Δεν υπάρχει λόγος για απογοήτευση αφού η λύση ενάντια σε τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα υπόσχεται άμεση επαναφορά στην καλλίγραμμη σιλουέτα σου! Ο λόγος για την επαναστατική μέθοδο Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo που εγγυάται να μας απαλλάξει από το επίμονο τοπικό πάχος, άμεσα, ανώδυνα και με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας.

Η Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine, Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος μας εξηγεί πως η σύγχρονη Αισθητική Δερματολογία και Πλαστική Χειρουργική διαθέτουν το πιο αποτελεσματικό όπλο ενάντια στα αντιαισθητικά «ψωμάκια» και την όψη φλοιού πορτοκαλιού, χωρίς τομές και πόνο.

Η Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo αποτελεί την πιο σύγχρονη μέθοδο λιποαναρρόφησης, με την οποία μπορούμε να καταπολεμήσουμε μόνιμα το τοπικό πάχος. Είναι γρήγορη και ανώδυνη, καθώς ολοκληρώνεται μέσα σε 1-2 ώρες και ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει αμέσως στις καθημερινές του δραστηριότητες. Με μία μόνο συνεδρία, κάθε γυναίκα μπορεί να απαλλαγεί από το περιττό λίπος και να νικήσει την κυτταρίτιδα και τα ψωμάκια. Είναι μια λύση αποτελεσματική και τελείως ακίνδυνη, καθώς πραγματοποιείται από άρτια εκπαιδευμένους ιατρούς.

Η λεγόμενη «λιποαναρρόφηση χωρίς νυστέρι» χρησιμοποιεί το τελευταίας τεχνολογίας υποδερματικό ND-YAG laser που επιδρά στα λιποκύτταρα προκαλώντας τη λύση τους και συσφίγγοντας ταυτόχρονα την επιδερμίδα. Η λειτουργία του όμως δεν τελειώνει εκεί. Η δράση του laser προκαλεί σύσφιξη και λείανση της επιδερμίδας και προάγει την παραγωγή κολλαγόνου.

Οι περιοχές στις οποίες εφαρμόζεται είναι η κοιλιά, τα πλαϊνά μέσης, οι γλουτοί, οι μηροί (έξω και έσω περιοχές), τα γόνατα, οι γάμπες, τα χέρια (βραχίονες), το πρόσωπο (διπλοσάγονο), η πλάτη, το στήθος (σε περιπτώσεις ανδρικής γυναικομαστίας) και γενικά όποια περιοχή εμφανίζει περίσσεια υποδόριου λίπους.

Bonus Tip για σμιλεμένο σώμα:

Τα ενέσιμα νήματα σώματος PDO είναι η ιδανική λύση για κάθε γυναίκα που θέλει να απαλλαγεί από τη χαλάρωση και να αποκτήσει το σμιλεμένο σώμα των ονείρων της.

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και γρήγορη, καθώς σε μία μόλις συνεδρία έχουμε ορατά αποτελέσματα τα οποία βελτιώνονται μέρα με τη μέρα. Η θεραπεία με νήματα είναι αποτελεσματική σε όλες τις γυναίκες, ανεξαρτήτως ηλικίας. Και μη φοβάσαι, τα νήματα είναι απόλυτα ασφαλή, αφού προέρχονται από πολυδιοξανόνη, μία ουσία που απορροφάται πλήρως από τον οργανισμό μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

Πιο συγκεκριμένα, στην Cosmetic Derma Medicine τα νήματα που χρησιμοποιούνται διαθέτουν «Πιστοποίηση CE», η οποία τα καθιστά απόλυτα ασφαλή για ιατρική χρήση.

 

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να στείλεις email στο  [email protected] και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές παρακάτω:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

 

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr