ΣΩΜΑ

Το σώμα που θες σε χρόνο ρεκόρ

Για ένα όμορφο και σμιλεμένο κορμί, χωρίς τοπικό πάχος και κυτταρίτιδα, η απάντηση έρχεται από την Cosmetic Derma Medicine και την Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Δρ Αμαλία Τσιατούρα, Δερματολόγο - Αφροδισιολόγο.

Η όψη του “φλοιού πορτοκαλιού” στους γοφούς και στους μηρούς μπορεί να μειωθεί  ακόμη και λίγο πριν την εξόρμησή μας στις παραλίες.  Μην αγχώνεσαι, καθώς υπάρχουν λύσεις ακόμα και την τελευταία στιγμή:

Η δύναμη του Laser

Με την εξελιγμένη Laser Λιποαναρρόφηση Smartlipo το πρόβλημα του τοπικού πάχους σε μηρούς, γλουτούς, ψωμάκια, κοιλιά, μπράτσα, γάμπες και γόνατα λύνεται άμεσα και οριστικά! Η μέθοδος είναι ανώδυνη, εφαρμόζεται με τοπική αναισθησία και δεν απαιτούνται τομές και ράμματα, γεγονός που επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις δραστηριότητές σου.

Πώς γίνεται;

Ο γιατρός εισάγει την οπτική ίνα του laser κάτω από το δέρμα κατευθύνοντάς την στην προβληματική περιοχή. Η ειδική κεφαλή του laser “λιώνει” τα λιποκύτταρα τα οποία απομακρύνονται ρευστοποιημένα με ειδική κάνουλα, ολοκληρώνοντας έτσι τη λιπόλυση και τη λιποαναρρόφηση. Η μέθοδος επιτυγχάνει και σύσφιγξη της περιοχής καθώς ενισχύει την παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης. Μόλις μια συνεδρία είναι αρκετή για ένα ολοκληρωμένο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Και τι μπορώ να κάνω για την κυτταρίτιδα;

Η λύση δίνεται με τη μη επεμβατική θεραπεία Cavitation RF, που επιτυγχάνει λιπόλυση. Χάρη στη δύναμη  των υπερήχων η μεμβράνη των λιποκυττάρων σπάει με αποτέλεσμα τον βιολογικό θάνατό τους ενώ παράλληλα, οι ραδιοσυχνότητες RF ενισχύουν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης αυξάνοντας την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του δέρματος. Ακόμη και οι πιο επίμονες και εκτεταμένες μορφές κυτταρίτιδας μπορούν να αντιμετωπιστούν με απόλυτη ασφάλεια, άμεσα και αναίμακτα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας Cavitation RF είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται σταδιακά καθώς συνεχίζεται η φυσική παραγωγή κολλαγόνου και η αποβολή των νεκρών λιποκυττάρων μέσω της λέμφου. Από την πρώτη κιόλας συνεδρία παρατηρείται απώλεια πόντων στην περιοχή εφαρμογής και η απώλεια αυξάνεται σημαντικά με κάθε επανάληψή της.

Ευχαριστούμε θερμά για τις πληροφορίες την Δερματολόγο-Αφροδισιολόγο Δρ. Αμαλία Τσιατούρα, Επιστημονική Διευθύντρια της Cosmetic Derma Medicine. Η Cosmetic Derma Medicine, αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη μονάδα εφαρμογών Αισθητικής Δερματολογίας και Πλαστικής Χειρουργικής με 10 υπερσύγχρονες κλινικές σε Ελλάδα και Κύπρο με βασικό στόχο να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παροχής υπηρεσιών υγείας και ομορφιάς.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της CDM: www.cosmeticdermamedicine.gr ή να επικοινωνήσεις μέσω email στο  [email protected] και τηλεφωνικά σε μία από τις κλινικές μας σε:

Αθήνα: 210 6980451

Κηφισιά: 210 6232220

Γλυφάδα: 210 8980444

Περιστέρι: 210 5715501

Πειραιά: 210 4100601

Θεσσαλονίκη: 2310 224240

Πάτρα: 2610 226562

Ρόδο: 22410 32700

Ηράκλειο Κρήτης: 2810 222303

Λεμεσό: +357 25251040

Facebook: Cosmetic Derma Medicine

Instagram: @cdm.gr