CHANEL

Μία αγαπημένη συνήθεια ομορφιάς γίνεται μοναδική απόλαυση

Βρίσκεται σχεδόν σε κάθε γυναικεία τσάντα και συνήθως έχει μία θέση στο κομοδίνο σου. Είναι χρήσιμη όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά το χειμώνα τη χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση καθώς οι συνθήκες το απαιτούν. Ο λόγος φυσικά γίνεται για την κρέμα χεριών, η οποία είναι απαραίτητο προϊόν ομορφιάς για τις γυναίκες κάθε ηλικίας.

Τα χέρια έχουν ανάγκη από ενυδάτωση, περιποίηση και προστασία από τη θερμοκρασία, την επαφή με το νερό και τις περιβαλλοντικές συνθήκες γενικότερα. Επομένως, μία κρέμα στοχευμένη στη φροντίδα τους είναι το λιγότερο που μπορείς να τους προσφέρεις. Κι αν θες να τους χαρίσεις το καλύτερο δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την LA CRÈME MAIN του οίκου Chanel.

Όπως συμβαίνει με καθετί που φέρει την υπογραφή του πολυτελούς και θρυλικού γαλλικού οίκου, έτσι και με την κρέμα χεριών, η περιποίηση που προσφέρει είναι μελετημένη και πολύ προσεκτικά σχεδιασμένη. Το γεγονός αυτό είναι που την κάνει τόσο ξεχωριστή καθώς επίσης και η χαρακτηριστική της συσκευασία που δε μοιάζει σε τίποτα με το κλασικό tube που έχεις συνηθίσει να χρησιμοποιείς στις κρέμες.

 Chanel

Η LA CRÈME MAIN είναι ένα αποτέλεσμα προσεκτικής μελέτης που η Chanel έκανε για να καταλάβει και να καταφέρει να ικανοποιήσει τις ανάγκες που έχουν τα χέρια των γυναικών ανά τον κόσμο. Έτσι, κατέληξε σε ένα αποτέλεσμα που δημιουργείται από ένα πολύτιμο, πλούσιο βάλσαμο που προκύπτει από τις αποστάξεις λουλουδιών των εκτάσεων της Chanel στο Pégomas που σε συνδυασμό με το απόσταγμα του λουλουδιού Iris Pallida (γνωστό για τις λευκαντικές του ιδιότητες), τη γλυκερίνη, το υαλουρονικό οξύ και το shea butter προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και προστασία.

Chanel

Iris Pallida

Το εργονομικά σχεδιασμένο μπουκαλάκι θυμίζει βότσαλο, χωράει στη χούφτα σου και σε κάθε χρήση αφήνει την κατάλληλη δόση κρέμας, αυτή που χρειάζονται τα χέρια σου για να είναι απαλά και ενυδατωμένα, χωρίς ωστόσο να αφήνει ανεπιθύμητη λιπαρότητα.

Μπορείς να την χρησιμοποιείς σε καθημερινή βάση, μετά το πλύσιμο των χεριών αλλά και όταν νιώθεις να ξεραίνονται. Η βελούδινη αίσθηση που αφήνει, σε συνδυασμό με το όμορφο και πρωτότυπο μπουκάλι,  θα σε κάνουν να την έχεις πάντα μαζί σου, στην τσάντα του γραφείου, στα ταξίδια αλλά και στη βόλτα του σαββατοκύριακου.

Fact 1: Σύμφωνα με έρευνα της Chanel, βασισμένη σε φωτογραφίες περισσότερων από 1000 γυναικών, όμορφα χέρια ορίζονται αυτά που είναι ενυδατωμένα, σφριγηλά και με γερά νύχια.

 

Fact 2: Η καινοτόμα συσκευασία είναι αποτέλεσμα έρευνας τεσσάρων και πλέον χρόνων για την οποία συνεργάστηκαν το Τμήμα Συσκευασίας και το Εργαστήριο Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και Σχηματισμού του brand. Το φαινομενικά απλό μπουκάλι περιέχει έναν μηχανισμό που προστατεύει το προϊόν από τον αέρα και κάθε βλαβερό εξωτερικό παράγοντα, καθώς επίσης μία πίεση αρκεί για να απελευθερώσει τη σωστή ποσότητα LA CRÈME MAIN που έχουν ανάγκη τα χέρια σου για να είναι όμορφα.