Πώς θα κάνεις τα χέρια σου να μη δείχνουν μεγαλύτερα από την ηλικία σου

Main Image

4 tips για τα πιο απαλά, νεανικά χέρια.

Τα χέρια είναι ένα σημείο στο σώμα που ενώ το χρησιμοποιείς τόσο καθημερινά, το πιθανότερο είναι να μην του δίνεις όση σημασία χρειάζεται. Είναι πάντα εκτεθειμένα στις διάφορες καιρικές συνθήκες, μπλέκονται συνεχώς με νερά και απορρυπαντικά και πιάνουν ένα σωρό πράγματα που τα επηρεάζουν αρκετά. Αφυδάτωση, ξηρότητα και πανάδες είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα σημάδια που εμφανίζονται στα χέρια σου και έτσι φαίνονται πιο γερασμένα απ' ότι είναι στην πραγματικότητα.

Γι' αυτό, μην τα αμελείς ποτέ στην καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Τι πρέπει να κάνεις;

ADVERTISING

1. Αρχικά, επειδή διανύουμε καλοκαιρινή περίοδο, μην ξεχνάς να βάζεις αντηλιακό και στα χέρια σου είτε είσαι στην παραλία, είτε στην πόλη. Μένουν πολλή ώρα εκτεθειμένα στις υπεριώδεις ακτινοβολίες και οι πανάδες είναι η συνέπεια αυτού και εσύ θες να αποφύγεις.

2. Έπειτα, η κρέμα χεριών καλό είναι να υπάρχει πάντα στο κομοδίνο σου για να θυμάσαι να βάζεις πριν κοιμηθείς. Έτσι θα μείνει περισσότερη ώρα πάνω του και θα δράσει καλύτερα. Αν παρατηρείς ξηρότητα ή νιώθεις ότι σε τραβάει το δέρμα σου, ίσως χρειαστείς μία πιο ενυδατική κρέμα και περισσότερες εφαρμογές. Όμως, μην το παρακάνεις, γιατί τα χέρια σου θα συνηθίσουν και όταν σταματήσεις εσύ να βάζεις κρέμα τόσο συχνά, θα αρχίσουν να σκάνε πολύ εύκολα.

3. Κάνε απολέπιση με μαύρη ζάχαρη και αμυγδαλέλαιο. Τα νεκρά κύτταρα κάνουν θαμπή την επιδερμίδα και στα χέρια, γι' αυτό πρέπει να τα απομακρύνεις και έπειτα να τα ενυδατώσεις.

4. Μην ξεχνάς να φοράς γάντια όταν πλένεις τα πιάτα ή καθαρίζεις το μπάνιο. Το νερό σε συνδυασμό με τα απορρυπαντικά δεν κάνουν καλό στην επιδερμίδα των χεριών, με αποτέλεσμα να σκάνε και μερικές φορές να τσούζουν. Έτσι δεν θα χαλάει και το μανικιούρ σου.

ADVERTISING

Φωτογραφία: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου-Watkinson

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Οι δείκτες προσωπικής ευτυχίας του καθενός μας, σύμφωνα με το άστρο του.

Η ΣΤΑΣΗ ΥΠΝΟΥ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΑΝ ΠΟΝΑΕΙ Η ΜΕΣΗ ΣΟΥ

Ο τρόπος που κοιμάσαι μπορεί να σε κάνει να πονέσεις.

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΚΟΤΣΟΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΑΠ Ο,ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ

Δες πώς θα πετύχεις το τέλειο beach bun.

ΤΑ 3 ΣΗΜΑΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΣΕΞ

Μια μικρή βοήθεια για τις επιδόσεις του στο κρεβάτι, πριν φτάσετε μέχρι εκεί.

ΤΑ 6 ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΑΠΙΣΤΟΥ ΑΝΤΡΑ

Ποιότητες προσωπικότητας ενός αρσενικού μπερμπάντη.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.