VICTORIA BECKHAM

Η Victoria Beckham έχει πλέον δική της σειρά καλλυντικών. Έχει και ρυτίδες. Όλα είναι ΟΚ

Photo by Joel C Ryan/Invision/AP

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Victoria Beckham κάνει είσοδο στον κόσμο των καλλυντικών. Η αρχή είχε γίνει μερικά χρόνια πριν, το 2016, όταν η Posh συνεργάστηκε με την Estee Lauder, λανσάροντας τη δική της ολοκληρωμένη limited edition συλλογή μακιγιάζ, Victoria Beckham x Estee Lauder, εμπνευσμένη από τις 4 αγαπημένες πόλεις της ίδιας όπως το Λονδίνο, το Λος Άντζελες, η Νέα Υόρκη και το Παρίσι. Η δεύτερη συλλογή μακιγιάζ με το brand δεν άργησε ένα χρόνο αργότερα, παρουσιάζοντάς την στο fashion show της, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης (AW17). Κι αυτή ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Στο σημείο αυτό, ανοίγω παρένθεση μιας και η Vic παλαιότερα είχε κάνει τη απόπειρά της και στον τομέα της αρωματοποιίας.

Διάβασε ακόμη: Ετοιμάσου να μάθεις όλα τα μυστικά ομορφιάς της Victoria Beckham

Και το επόμενο βήμα έγινε. Το νέο ότι η Victoria ετοιμαζόταν να λανσάρει τη δική της σειρά καλλυντικών «έσκασε» τον περασμένο Φεβρουάριο και πλέον, η Victoria Beckham Beauty – έτσι ονομάζεται η σειρά της Posh- είναι επιτέλους εδώ για την ακρίβεια, προσγειώθηκε στο Λονδίνο, κάνοντας το ντεμπούτο της στο fashion show της για την Άνοιξη 2020, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας στο Λονδίνο με τις beauty addicts αυτού του κόσμου να χειροκροτούν.

 

Διάβασε ακόμη: Το show της Victoria Beckham είχε χρώμα, ογκώδεις σιλουέτες και τη ’70s μόδα στα καλύτερα της

 

Το πρώτο πράγμα που αντιλαμβάνεσαι βλέποντας τη σειρά, είναι πως η Vic στέλνει το μήνυμά της από το packaging και μόνο των προϊόντων. Μένει πιστή στο εδώ και χρόνια λατρεμένο preppy στιλ της  και στο sophisticated beauty look που ακολουθούσε πάντα ως γυναίκα και έπειτα ως σχεδιάστρια στις συλλογές της. Sleek κομψές επιφάνειες, μίνιμαλ συσκευασίες, απλές γραμμές, τα βασικά χαρακτηριστικά τους.

 

Με τη φιλοσοφία του brand να κινείται στο δίπτυχο «Luxury performance, clean beauty», όλα τα προϊόντα της σειράς  #VBBeauty είναι πολυτελή, cruelty-free, οι συσκευασίες είναι 100% από ανακυκλώσιμα ή βιοδιασπώμενα υλικά, ενώ δεν χρησιμοποιείται σχεδόν καθόλου πλαστικό. Παράλληλα, όπως υποσχέθηκε η Vic θα δοθεί έμφαση στα συστατικά που έχει κάθε προϊόν, προκειμένου οι beauty lovers να εκπαιδευτούν και να αντιλαμβάνονται κάθε φορά τα οφέλη κάθε συστατικού στην ομορφιά.

 

Παράλληλα, πρόκειται καλύπτουν μία ευρεία γκάμα στο μέλλον, περιλαμβάνοντας, εκτός από καλλυντικά, προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας, αρώματα ακόμη και προϊόντα wellness που συμβάλλουν στη γενικότερη ευεξία. Προς το παρόν κυκλοφορούν μόνο τα καλλυντικά.

 

Η πρώτη συλλογή Victoria Beckham Beauty περιλαμβάνει τις Smoky Eye Bricks, τέσσερις παλέτες σκιών κάθε μία εκ των οποίων περιλαμβάνει τέσσερις αποχρώσεις, τις μονές σκιές Lid Lustres που αφήνουν ένα λαμπερό και πλούσιο αποτέλεσμα στα μάτια και τα μολύβια ματιών Satin Kajal Liners, σε τρεις αποχρώσεις που και η ίδια χρησιμοποιεί πάντα στο μακιγιάζ των ματιών της προκειμένου να δημιουργήσει το signature smudgy smoky eye look της. (Για την ιστορία, η Vic λατρεύει τη bronze απόχρωση, την οποία φορά στις ρίζες των κάτω βλεφαρίδων).

 

«Θέλω να φροντίσω τις γυναίκες μέσα και έξω, παρέχοντάς τους τα must-have για το μακιγιάζ, την περιποίηση της επιδερμίδας, τα αρώματα και την ευεξία. Πράγματα που πιστεύω πως και εγώ χρειάζομαι, στη δική μου ζωή» λέει χαρακτηριστικά το πρώην Spice Girl ενώ μιλώντας  πρόσφατα στο Glamour UK, δε δίστασε να αποκαλύψει πως τώρα στα 45 της, νιώθει τον εαυτό της πιο απελευθερωμένο, ολοκληρωμένο και έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση απέναντι στις αλλαγές του χρόνου.

 

«Η προετοιμασία της νέας σειράς καλλυντικών, Victoria Beckham Beauty πραγματικά με βοήθησε σε αυτή την αποδοχή. Ήταν για την ακρίβεια κάτι πολύ απελευθερωτικό. Θέλω να μεταδώσω το μήνυμα ότι όλοι θα πρέπει να αισθανόμαστε ως η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Να φροντίζουμε αυτό που έχουμε. Να συμφιλιωθούμε με αυτό που είμαστε. Και ναι- όλοι μας – και εγώ – έχουμε ρυτίδες, και αυτό είναι ok!» είπε χαρακτηριστικά, ενώ ένα από τα βασικά hashtags της σειράς είναι το #NotPerfect.

Go Vic! Go! Όλα τη σειρά θα τη βρεις εδώ: www.victoriabeckhambeauty.com/

 

Κεντρική Φωτογραφία: Joel C Ryan/Invision/AP