VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Δοκιμάσαμε τα 5 νέα κραγιόν που μόλις μπήκαν στο νεσεσέρ μας

Λίγο το γεγονός πως μόλις τελείωσε (και επισήμως) ο χειμώνας, λίγο η φύση που οργιάζει με τις ολάνθιστες αμυγδαλιές και τα καταπράσινα λιβάδια -κατάλοιπο από την παιδική μου φαντασία, λίγο η θερμοκρασία που ανεβαίνει τόσο ώστε να μην χρειάζεται να ντυθείς σαν κρεμμύδι, λίγο τα φωτεινά, έντονα χρώματα που κυριαρχούν παντού και σου φτιάχνουν τη διάθεση, λίγο οι ολοκαίνουριες beauty αφίξεις - beauty junkie εδώ- κι όλα συναινούν πως την άνοιξη η ανάγκη για ανανέωση είναι πιο επιτακτική από ποτέ.

Και αν με ρωτάς ποιος είναι ο πιο εύκολος τρόπος να συνδυάσεις την ανανέωση, το spring mood και τα έντονα χρώματα στη beauty ρουτίνα σου, θα σου έλεγα με μία λέξη, χρώμα στα χείλη aka κραγιόν.

24 media

Φωτογραφίες: Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Κάπως έτσι, δέχτηκα το #lipchallenge της Κελλυς εδώ στο γραφείο, άνοιξα το νεσεσέρ μου και με τη βοήθεια της πανταχού παρούσας και αγαπημένης makeup artist, Ολίβιας Σαχινίδου, σου δείχνω ποια είναι τα πέντε κραγιόν που έχω στο νεσεσέρ μας αυτή την περίοδο.

 

Chanel Rouge Coco Flash στην απόχρωση 62 Fire

24 media

Δεν θα σου πω ψέματα. Το πορτοκαλί δεν ήταν από τα αγαπημένα μου χρώματα γενικά (και στα χείλη μου ειδικά)  μέχρι που βρήκα την ιδανική πορτοκαλί απόχρωση και την ιδανική υφή. Με εξαιρετικά ενυδατική υφή και glossy oil  φινίρισμα που αντανακλά το φως απλώνεται απαλά πάνω στα χείλη, αφήνοντας το αποτέλεσμα που βλέπεις παρακάτω.

24 media

 

 AL’Oréal Paris Rouge Signature στην απόχρωση 105 I -Rule

24 media

 Με εξαιρετικά ελαφρύ τελείωμα, που δεν ξεραίνει τα χείλη, αφήνοντάς τα να αναπνέουν, θα ξεχάσεις πως φοράς κραγιόν.

24 media

 

 Bobbi Brown Lunar Luxe Lip Color

24 media

Red is all time classic. Άφησε για λίγο την κλασική ματ υφή και πειραματίσου με την πιο κρεμώδη υφή του αγαπημένου σου κόκκινου, που θα ενυδατώσει και θα κάνει να δείχνουν πιο ζουμερά τα χείλη σου.

24 media

 

YSL, Volupté Plump-in-Colour στην απόχρωση 3 Insane Pink

Super ενυδατικό, με υφή που λιώνει στα χείλη, αφήνοντάς τα ζουμερά – με αποτέλεσμα plumping, είναι η ιδανικότερη επιλογή αν θέλεις ένα πετύχεις ένα φυσικό και πολύ δροσερό look.

24 media

 

Velour Extreme Matte Lipstick της Laura Mercier (Shades of Paris & New York) στην απόχρωση Chill

24 media

Αν θέλεις να πειραματιστείς με τις  ματ υφές και τα έντονα χρώματα, τα Velour Extreme Matte Lipsticks της Laura Mercier προσφέρουν ό,τι ζητάς: Απόλυτο χρώμα και γέμισμα χωρίς να αφυδατώνουν τα χείλη. (Plus: Δεν χρειάστηκα μολύβι χειλιών για το περίγραμμα).

24 media

 

Και αν είσαι πιστή Lady-αναγνώστρια θα ξέρεις πως το Α και το Ω στο κεφάλαιο τέλεια χείλη δεν περιορίζεται μόνο στη σωστή επιλογή της σύνθεσης ή ακόμη και της απόχρωσης κραγιόν! Πριν την εφαρμογή του προηγούνται ακόμη 2 στάδια: Το scrub και η ενυδάτωση. Αγαπημένο μου προϊόν αυτή την περίοδο, το  Dr.PAWPAW Scrub & Nourish που συνδυάζει και τα 2- ένα φυσικό scrub χειλιών με το πολυβραβευμένο balm του brand.

24 media

So ready!

24 media

 

ΥΓ. Δέξου την ανοιξιάτικη πρό(σ)κληση και μη διστάζεις να φοράς έντονες αποχρώσεις στα χείλη σου ή να πειραματίζεσαι με πολλά και διαφορετικά χρώματα, κάνοντας τέλειους matchy matchy συνδυασμούς. Άλλωστε, το colorblocking την άνοιξη έχει την τιμητική του.