VIVIANE' S BEAUTY TALKS

Λαμπερή βάση στο μακιγιάζ: Σου δείχνουμε 4 συνδυασμούς προϊόντων για να την πετύχεις

24 media

Είτε προτιμάς το πιο έντονο, είτε το πιο ελαφρύ μακιγιάζ, η λαμπερή βάση στην επιδερμίδα - θα συμφωνήσεις μαζί μου- είναι ένα από αυτά που όλες σχεδόν θέλουμε να πετύχουμε. Είναι αυτή που αναδεικνύει το όποιο μακιγιάζ αλλά και τα δυνατά σημεία του προσώπου μας, χαρίζοντας μια φρεσκάδα στο look μας, ακόμη κι αν δεν τονίσουμε τα μάτια ή τα χείλη μας. Και επειδή το καλοκαίρι πλησιάζει και μας αρέσουν τα δροσερά και λαμπερά makeup looks αλλά και τα cocktails, μαζί με την Ολίβια (τσεκ το insta της εδώ) αποφασίσαμε να σου δείξουμε όχι έναν αλλά τέσσερις τρόπους -τέσσερα απολαυστικά cocktails- να πετύχεις μια λαμπερή βάση στην επιδερμίδα σου (όπως θα δεις παρακάτω)  με δύο κάθε φορά προϊόντα που έχεις ήδη στο νεσεσέρ σου.

Είσαι έτοιμη για τα magic beauty combos;

Φωτογραφίες: Ladylike.gr / Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

Δες ακόμη: Smokeliner: Δοκιμάσαμε το νέο trend στο μακιγιάζ των ματιών και σου δείχνουμε πώς θα το πετύχεις

Foundation + Highlighter

24 media

(Laura Mercier Flawless Lumière Radiance-Perfecting Foundation + Benefit Cosmetics, High Beam- Highlighter Liquid)

24 media

Τι πρέπει να κάνεις: Άπλωσε μια ποσότητα foundation στο χέρι σου και ανάμειξε μερικές σταγόνες highlighter. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα, ενώ παράλληλα λειαίνεται η όψη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων. Extra Tip: Προτίμησε ένα foundation με λάμψη για ακόμη πιο φωτεινή επιδερμίδα.

24 media

Ενυδατική Κρέμα + Highlighter/ Bronzer

24 media

(Shiseido Essential Energy Moisturising Cream + L’ Oreal Paris Glow Mon Amour Highlighter Drops σε δύο αποχρώσεις- μια ανοιχτή ροζ και μια πιο bronze)

24 media

Τι πρέπει να κάνεις: Ανάμειξε στην ενυδατική σου μερικές σταγόνες από το υγρό highlighter που χρησιμοποιείς στη ρουτίνα σου. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα ενυδατώνεται ενώ παράλληλα αποκτά άμεση λάμψη, χωρίς να «επιβαρύνεται».

Foundation + Radiance Primer

(Smashbox Photo Finish Radiance Primer +  Estee Lauder Double Wear Stay-in-Place Make Up SPF10)

24 media

Τι πρέπει να κάνεις: Δημιούργησε την τέλεια λαμπερή, με μια μπρονζέ δόση, λάμψη που αντανακλά το φως στο L.Α στο πρόισωπό σου, αναμειγνύοντας αρχικά ένα κρεμώδες primer λάμψης με το αγαπημένο σου foundation. Παράλληλα, οι πόροι και οι ατέλειες εξομαλύνονται, ο τόνος της επιδερμίδας εξισορροπείται, προετοιμάζοντάς την για το υπόλοιπο μακιγιάζ.

Foundation + Λαδάκι προσώπου

24 media

(Becca Cosmetics Aqua Luminous Perfecting Foundation + Pai Rosehip Bioregenerate Oil)

24 media

Τι πρέπει να κάνεις: Σε αυτή την περίπτωση ανάμειξε στο πάνω μέρος της παλάμης σου μια ποσότητα από το foundation με μια μικρότερη ποσότητα από ένα λαδάκι προσώπου. Με αυτόν τον τρόπο, η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, ενισχύοντας την ελαστικότητά της , ενώ παράλληλα έχει μια λάμψη εκ των έσω.

Τελευταίο βήμα: Face Mist

24 media

Korres, H2Rose Ενυδατικό Mist Προσώπου

Το τελευταίο βήμα, αλλά εξίσου αγαπημένο μου ακούει στο όνομα face mist. Ενυδατώνει, τονώνει, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και φρεσκάρει το μακιγιάζ σε χρόνο dt. Τι λες;