Ο πιο εύκολος τρόπος να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner

Main Image

Βήμα- βήμα σου δείχνουμε πώς να πετύχεις την τέλεια γραμμή eyeliner.

Το eyeliner είναι προσωπική υπόθεση. Είτε το αγαπάς και το κάνεις κάθε μέρα ή το αφήνεις για αύριο- μεθαύριο-παραμεθαύριο- του χρόνου. Βέβαια, το να αναβάλεις να το δοκιμάσεις στο μακιγιάζ σου πολλές φορές δεν σημαίνει απαραιτήτως πως δεν σου αρέσει κιόλας. Και εδώ ερχόμαστε να προσθέσουμε πως εκτός από προσωπική υπόθεση, η τέλεια γραμμή eyeliner για πολλές γυναίκες φαντάζει πιο δύσκολη και από πείραμα χημείας. Λίγο η ιδέα/το γεγονός πως δεν έχεις σταθερό χέρι, λίγο το οτι δεν έχεις ασχοληθεί ποτέ σοβαρά, λίγο το οτι αυτό που βλέπεις φαντάζει βουνό στα μάτια σου και απλά τα παρατάς... για αύριο (κλασικά). Δεν σου κουνάμε το δάχτυλο, έτσι ακριβώς ήμασταν και εμείς πριν κάτσουμε στο θρανίο με την αγαπημένη μας makeup artist Ολίβια Σαχινίδου για να μάθουμε πώς θα πετύχουμε την τέλεια φυσική γραμμή eyeliner εύκολα και γρήγορα.

ADVERTISING

Θα χρειαστείς:

Ένα λεπτό πινέλο μακιγιάζ και το αγαπημένο σου υγρό eyeliner (εμείς θέλαμε να πετύχουμε ένα φυσικό αποτέλεσμα στα μάτια, οπότε χρησιμοποιήσαμε το ολοκαίνουργιο υγρό Eyeliner Roller Liner της Beneft Cosmetics με ματ αποτέλεσμα και 24ωρη αδιάβροχη σύνθεση που γλιστράει απαλά στα μάτια. Θα το βρεις σε λίγες μέρες στα Sephora).

Ακολούθησε τις οδηγίες step-by-step:

Κράτησε το πινέλο (από την αντίθετη πλευρά) και ακούμπησέ το στην εξωτερική γωνία των ματιών σου, ακολουθώντας τη νοητή ευθεία του κάτω βλεφάρου.

Inline Image Φωτογραφίες: Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου – Watkinson

ADVERTISING

Σε αυτό το σημείο, πάρε το eyeliner στα χέρια σου και κρατώντας σταθερό το πινέλο σχημάτισε δύο μικρές τελίτσες όπως βλέπεις στη φωτογραφία.

Inline Image

Inline Image

Στη συνέχεια ένωσε με το eyeliner τις τελίτσες με φορά προς τα μέσα. Σε αυτό το σημείο θα βοηθούσε πολύ αν χρησιμοποιούσες ένα eyeliner με μεγάλη λεπτή μύτη, προκειμένου να σχεδιάσεις τη γραμμή με απόλυτο έλεγχο.

Inline Image

Πέρασε το eyeliner προς το εσωτερική γωνία του ματιού και με σταθερό χέρι εφάρμοσέ το με μία συνεχή κίνηση κατά μήκος τω πάνω βλεφαρίδων.

Inline Image

Μην ξεχάσεις να φτάσεις τη γραμμή μέχρι την εσωτερική γωνία των ματιών σου. Θα σε βοηθούσε να κοιτάξεις προς την αντίθετη εξωτρική γωνία για πιο εύκολη εφαρμογή.

Inline Image

Είσαι έτοιμη! Ολοκλήρωσε το look με μία στρώση μάσκαρα στις πάνω βλεφαρίδες για πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Inline Image

MUA: Ολίβια Σαχινίδου

ADVERTISING

ΤΑ 10 ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΑ ΨΗΛΟΤΑΚΟΥΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΣΚΑΡΕΙΣ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΟΥ

Κάποιες φορές απλά θέλουμε να φορέσουμε όμορφα παπούτσια. Ζητάμε πολλά;

ΤΟ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΚΟΛΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΤΟΣΤΙΕΡΑ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΑΘΑΡΗ. ΔΙΠΛΟ ΤΥΡΙ ΚΥΡ ΣΤΕΦΑΝΕ

Βάλε όσο τυρί θέλεις στο τοστ και μη φοβηθείς πως θα λερώσεις την τοστιέρα.

ΤΑ 2 ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΑ ΖΩΔΙΑ. ΚΑΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ

Οι πεσιμιστές του ζωδιακού κύκλου.

ΤΑ 10+1 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΑΣ ΑΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΥΡΙΖΟΥΝ ΠΟΥΔΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

Powder players: συγκεντρώσαμε τις αγαπημένες μας αρωματικές επιλογές που μυρίζουν πούδρα και καθαριότητα

Η ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΝΟΙΞΗ

Αυτή η απόχρωση σημείωσε 1,077% στις αναζητήσεις των χρηστών στο Pinterest.

ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2019 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.