ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Πώς θα αποκτήσεις πιο μακριές βλεφαρίδες εντελώς φυσικά

Και ποια γυναίκα δεν θέλει οι βλεφαρίδες να είναι πυκνές και μακριές; Και ποια δεν θα ήθελε να έχει ακαταμάχητο βλέμμα ανεξάρτητα από το αν θα χρησιμοποιήσει μάσκαρα, ψεύτικες βλεφαρίδες ή θα βγει εντελώς άβαφη; Ρητορικές οι ερωτήσεις και αν ψάχνεις για τον πιο ανέξοδο τρόπο που θα τις δυναμώσει, δεν έχεις παρά να εμπιστευτείς τις δυνάμεις της φύσης και πιο συγκεκριμένα, το  καστορέλαιο.

 

Γνωστό από τα αρχαία κιόλας χρόνια για τις ευεργετικές του ιδιότητες, το καστορέλαιο έχει σύνθεση πλούσια σε σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά που συμβάλλουν στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών.

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι λίγο πριν κοιμηθείς να εφαρμόσεις με ένα καθαρό βουρτσάκι μάσκαρα ή μία μπατονέτα  μία μικρή ποσότητα πάνω στις βλεφαρίδες σου και να την αφήσεις να απορροφηθεί. Το επόμενο πρωί πλύνε το πρόσωπό σου, ως συνήθως. Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις καθημερινά τη διαδικασία για τουλάχιστον 6-8 εβδομάδες, αν θέλεις να δεις γρήγορα αποτέλεσμα.

Extra Tip: Σε κάθε περίπτωση δεν πρέπει να ξεχνάς τον κανόνα του ντεμακιγιάζ, αν θέλεις να δεις τις βλεφαρίδες σου να γίνονται πιο μακριές και δυνατές.

Κεντρική Φωτογραφία: Instagram/taylor_hill