ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Τι “όμορφο” έψαξαν περισσότερο οι γυναίκες στην Google μέσα στο 2018

Το κινητό όσο και αν δεν θέλουμε να το παραδεχτούμε είναι η προέκταση του χεριού μας και το Google ένα από τα βασικότερα εργαλεία αναζήτησης στο ίντερνετ για κάθε λογής απορία μας. Για την ακρίβεια, για τα πάντα. Και μέσα στο «πάντα» συγκαταλέγονται σίγουρα και οι beauty αναζητήσεις- προβληματισμοί- ερωτήσεις που μας απασχολούν και θέλουμε απάντηση εδώ και τώρα.

 

Φέτος, λοιπόν, η μεγαλύτερη beauty αναζήτση των γυναικών έκρυβε μία έκπληξη. Γιατί, δεν ήταν το πώς θα αποκτήσεις πυκνά φρύδια, τα πιο hot κουρέματα, εντυπωσιακά χτενίσματα, οι μαύροι κύκλοι ή τα κραγιόν με μεγαλύτερη διάρκεια κλπ, αλλά οι βλεφαρίδες και μάλιστα οι μαγνητικές.  Σύμφωνα λοιπόν, με τους πίνακες των πιο δημοφιλών ερωτήσεων της χρονιάς που βγαίνουν κάθε τέτοια εποχή, από την ίδια τη Google, το ζήτημα ομορφιάς που απασχόλησε και γκούγκλαραν περισσότερο φέτος οι γυναίκες ήταν ο τρόπος που τοποθετούν τις μαγνητικές βλεφαρίδες.

 

Μετά το «πώς βάζω μαγνητικές βλεφαρίδες», δεύτερη ακολούθησε η έρώτηση «τι είναι το lash lift (aka lifting βλεφαρίδων)» και στη συνέχεια το «πώς αφαιρώ τις ψεύτικες βλεφαρίδες-τουφάκια». Την πεντάδα ολοκλήρωσαν πιο αναμενόμενες απορίες όπως το «ποια απόχρωση μαλλιών μου ταιριάζει περισσότερο» αλλά και το «πώς θα κάνω cat eye look».

 

Τέλος, στη δεκάδα, για να δικαιωθούμε, βρήκαμε τις ερωτήσεις «ποιο concealer να χρησιμοποιήσω» αλλά και το «πώς θα αφαιρέσω το μακιγιάζ, χωρίς να χρησιμοποιήσω μαντηλάκια ντεμακιγιάζ».

Αυτά από τη Google. Εσένα ποια ήταν η μεγαλύτερη beauty απορία σου φέτος; (Απάντησέ μας στο Instagram)!