SAINT LAURENT

Sexy Tomboy: Ρίχνουμε μία πρώτη ματιά στη φθινοπωρινή συλλογή μακιγιάζ του YSL

Εμπνευσμένη από το nude look που χαρακτηρίζει τον Global Beauty Director της YSL Beauty, Tom Pecheux, η θηλυκότητα αποκτά νέα διάσταση και ντύνεται με προκλητικά σαγηνευτικές αποχρώσεις  στο Look του οίκου για το Φθινόπωρο 2019. Τα απροκάλυπτα τολμηρά χρώματα εξισορροπούνται με ουδέτερους, nude τόνους, προκειμένου να δημιουργήσεις το δικό σου, sexy tomboy look.

Το παιχνίδι ξεκινά με τη νέα συλλεκτική παλέτα ματιών Sexy Tomboy, που συνδυάζει έξι αποχρώσεις, από τη φωτεινή μπεζ, μέχρι την αστραφτερή χρυσή, την τολμηρή μπορντό και τις αρμονικές μεσαίες έως σκούρες καφέ αποχρώσεις,  σε μια σειρά διαφορετικών τελειωμάτων. Plus: Στο εσωτερικό της, θα βρεις ένα διπλό πινέλο εξασφαλίζει ακριβή εφαρμογή και τέλεια ανάμιξη των σκιών.

 

Ντύσε τα μάτια σου με τις νέες αποχρώσεις  (σε σκούρο μπλε , βιολετί, ασημένιο, bronze χρώμα) των Couture Eyeliner, δημιουργώντας το δικό σου look που θα μαγνητίζει.

 

Κράτα την επιδερμίδα στα ζυγωματικά σου θηλυκή και ροδαλή,  όπως ποτέ μέχρι σήμερα. Παίξε με ένα «άβαφο» look, χρησιμοποιώντας διακριτικές, γήινες και θηλυκές αποχρώσεις του Couture Blush, που τονίζουν τις καμπύλες και σμιλεύουν το πρόσωπό σου.

 

Τα χείλη ντύνονται με εντυπωσιακό, απόλυτα ματ χρώμα. Ώρα να παίξεις με αισθησιασμό, επιλέγοντας βαθύ ματ κόκκινο (30 Outrageous Red) ή έντονο μπεζ (29 Twisted Nude). Το Tatouage Couture θα είναι ο σύμμαχός σου.

 

Last but not least, τα νύχια. Το «φυσικό» μόλις απέκτησε νέα διάσταση: η νέα μπορντό απόχρωση βερνικιού νυχιών, La Laque Couture 119 Bordeaux Underground, αποδεικνύει ότι το παιχνίδι δε θα είναι ποτέ ξανά βαρετό!