CELEBRITIES

Η Μπρουκ του “Τόλμη και Γοητεία” ήρθε στην Ελλάδα το 2019. Είχε έρθει και το 1989. Βρες τις διαφορές

Chris Pizzello/Invision/AP

Πόσο μακρινό σου φαίνεται το 1989; Στην εμφάνιση της Katherine Kelly Lang, της ηθοποιού που γνωρίσαμε ως Μπρουκ στην σειρά - φαινόμενο «Τόλμη και Γοητεία» μοιάζει με μία ανάσα. Καμία υπερβολή δε φέρει η παραπάνω φράση και υπάρχουν αποδείξεις για να πειστείς κι εσύ. Η ηθοποιός έφτασε στην Ελλάδα, προκειμένου να συμμετέχει στη σειρά «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου. Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η ηθοποιός μέσα από ένα video που είχε δημοσιευτεί στην σελίδα του δημιουργού της σειράς. Ο ρόλος της είναι αυτός μιας Αμερικανίδας -πολύ γοητευτικής θα συμπληρώσουμε- δημοσιογράφου.

Διάβασε κι αυτό: H Brooke του “Τόλμη και Γοητεία” έρχεται στις “8 λέξεις”

Η Katherine Kelly Lang συνάντησε μαζί με τον σύζυγό της, Dominic Zoida, την κάμερα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου» και στις δηλώσεις της αποκάλυψε πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα μας. «Είναι η δεύτερη φορά που έρχομαι, είχα έρθει πριν από 30 χρόνια. Είναι πολύς καιρός αλλά είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι εδώ», είπε η τηλεοπτική Μπρουκ στον ρεπόρτερ της εκπομπής Γρηγόρη Μπάκα.

 

Γυρίζοντας πίσω τον χρόνο 30 χρόνια βρήκαμε τη Μπρουκ να πρωταγωνιστεί σε ένα ελληνικό διαφημιστικό για το άρωμα Clochard Flirt. Η Μπρουκ τότε ορκιζόταν στο όνομά του, το φορούσε και έλεγε: «Το μόνο που θέλω είναι να γοητεύω τους ανθρώπους». Και όσο σε γοητεύει εγώ σε προκαλώ να τολμήσεις να βρεις τις διαφορές; Διόλου εύκολη δουλειά.

 

Η 58χρονη ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο της στην Αμερικανική τηλεόραση στη σειρά Skatetown το 1979. Συνέχισε με διάφορες σειρές και κάποια video clip τη δεκαετία του 1980, μέχρι που το 1987 έγινε η “Brooke Logan” της σειράς. Το ερωτικό τρίγωνο της Brooke, του Ridge και της Taylor κρατήθηκε ως βασικό κομμάτι της πλοκής της σειράς για 30 χρόνια. Η ηθοποιός έχει βρεθεί 7 φορές υποψήφια στα βραβεία Soap Opera Digest Awards από το 1991 μέχρι και το 2005.

Κεντρική φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP