CELEBRITIES

Γκέλυ Γαβριήλ: Το sex symbol των 80’s επιστρέφει στην υποκριτική

ndp

Στην Ελένη Μουστάκη και στο Happy Day ανακοίνωσε την επιστροφή της στο θέατρο η Γκέλυ Γαβριήλ. Η ηθοποιός που θεωρήθηκε sex symbol στην δεκαετία του 1980 μέσα από τις βιντεοταινίες της εποχής, ανακοίνωσε ότι θα επιστρέψει στην υποκριτική τον ερχόμενο Οκτώβριο.

 H Γκέλυ Γαβριήλ στα θρυλικά 80’s

«Αποφάσισα να ξαναγυρίσω. Νομίζω είναι πολλά τα χρόνια που λείπω. Ας γυρίσω τώρα, όσο ακόμα μπορώ και περπατάω όρθια και όχι καθιστή. Μου έχει λείψει πολύ ο χώρος της δουλειάς, το θέατρο, η επαφή με τον κόσμο. Δεν είναι ότι δεν είχα προτάσεις. Απλά ήθελα να φτάσει ο γιος μου σε μια ηλικία τέτοια, ώστε να καταλάβει την ερώτηση για να μου δώσει τη σωστή απάντηση. Γιατί τον ρώτησα αν θα τον ενοχλούσε να ξαναγυρίσω στη δουλειά μου. Τη δουλειά την άφησα για χάρη του, ήθελα να τον μεγαλώσω εγώ, όχι κάποιος άλλος», εξήγησε η Γκέλυ Γαβριήλ αναφερόμενη στον γιο της Ιουλιανό Σωκράτη που γεννήθηκε το 2002, έναν χρόνο μετά το γάμο της με τον σύζυγό της.

Διάβασε ακόμα Σωτήρης Σκάντζικας: Τι κάνει σήμερα ο “Πετράκης” ο ανιψιός του Ζάχου Δόγκανου

Η ίδια αποκάλυψε πως στη δεκαετία του ’80 που ξεκίνησε την καριέρα της ήταν κατάξανθη και τόλμησε την αλλαγή που την έκανε να ξεχωρίσει. Η ίδια αναφέρθηκε σε εκείνη την εποχή λέγοντας ότι είχε δεχθεί πολλές προτάσεις γάμου από θαυμαστές της, ενώ οι άνδρες δεν έχουν πάψει να εκφράζουν τον θαυμασμό τους και στα social media. Μάλιστα όπως είπε δέχεται και αρκετές άσεμνες φωτογραφίες που παρακάλεσε να σταματήσουν.

ndp

Στην τελευταία της εμφάνιση πριν από λίγες ημέρες με τον Κώστα Βενετσάνο και τον Σπύρο Μπιμπίλα – NDP Photo Agency

Η Γκέλυ Γαβριήλ ποτέ δεν αποδέχθηκε τον ρόλο του sex symbol που της αποδόθηκε. «Το sex symbol δεν το πούλησα, όπως κάποιες άλλες… Δε στάθηκα τόσο πολύ στην εξωτερική μου εμφάνιση. Μη σου πω ότι σε κάποιες δουλειές επέλεγα εγώ να ”τσαλακωθώ”. Έχω κάνει ρόλους και γριάς και ναρκομανούς και άσχημης», είχε δηλώσει στην Espresso. Όπως είπε στην τελευταία της συνέντευξη διατηρεί την άψογη εμφάνισή της κολυμπώντας χειμώνα καλοκαίρι στη θάλασσα ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει όταν νιώσει ότι θα χρειαστεί πλαστικές επεμβάσεις.

Sex symbol ή μη, ένα είναι βέβαιο. Είναι ένα πρόσωπο που έμεινε αξέχαστο από εκείνη τη μακρινή πια δεκαετία. Οι ρόλοι της σε ταινίες όπως ο Ροζ Γάτος έμειναν χαραγμένοι στη μνήμη μας, και είμαι βέβαιη πως ατάκες σαν αυτή που είχε ακούσει η ηρωίδα που υποδυόταν από τον συμπρωταγωνιστή της Σωτήρη Μουστάκα μπορούν ακόμα να σε κάνουν να γελάσεις.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency