CELEBRITIES

Χώρισε η Rihanna από τον δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Hassan Jameel;

Vianney Le Caer/Invision/AP

Αυτή τη φορά, λοιπόν, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για χωρισμό(;) της Rihanna με τον δισεκατομμυριούχο Άραβα επιχειρηματία Hassan Jameel. Η σχέση τους ξεκίνησε κάπου τον Δεκέμβριο του 2016 ενώ άλλες πηγές δίνουν τον Ιανουάριο του 2017 ως τον μήνα που άναψε η σπίθα ανάμεσά τους. Πολλοί είναι αυτοί που έλεγαν ότι τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν σοβαρά μεταξύ της τραγουδίστριας και του επιχειρηματία.

Το mtonews.com, παρόλα αυτά, έχει άλλη γνώμη καθώς αυτό είναι το πρώτο site που διέδωσε τις φήμες περί χωρισμού του ζευγαριού. Για την ακρίβεια λέει πως η Rihanna ήταν αυτή που άφησε τον επιχειρηματία.

Περιλαμβάνει μάλιστα και σχετική δήλωση από κοντινό πρόσωπο της τραγουδίστριας, όπου φαίνεται να λέει: «Ήταν μια καλή σχέση, αλλά τώρα τελείωσε. Φυσικά η Rihanna του ράγισε την καρδιά. Αυτό συνηθίζει να κάνει. Πληγώνει τις καρδιές των αντρών. Τον βαρέθηκε. Το παθαίνει αυτό με τους άντρες, κουράζεται συχνά», θέλοντας έτσι να επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, το gossipcop.com, δε διστάζει να διαψεύσει πλήρως τις φήμες αυτές. Μάλιστα, αναφέρει χαρακτηριστικά, πως το MTO ήταν αυτό που έσπειρε φήμες εγκυμοσύνης της Rihanna την περασμένη χρονιά ενώ το gossipcop ήταν αυτό που αποκατέστησε την αλήθεια μιλώντας άλλη μια φορά για ψευδείς φήμες.

Τί συμβαίνει άραγε στη ζωή της Rihanna; Είναι ακόμα μαζί με τον Hassan ή όχι;

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP