CELEBRITIES

O πραγματικός λόγος χωρισμού της Sofia Richie με τον Scott Disick

Τίτλοι τέλους για άλλο ένα ζευγάρι. Ο 35χρονος Scott Disick και η 19χρονη Sofia Richie, που βγαίνουν εδώ και ένα χρόνο περίπου, χώρισαν και σιγά-σιγά όλο το παρασκήνιο βγαίνει στη φόρα. Ενώ κανείς από τους δύο δεν έχει σχολιάσει το γεγονός του χωρισμού τους, σύμφωνα με τα νέα δημοσιεύματα, η Sofia ήταν αυτή που είπε το οριστικό «τέλος».

Ο λόγος; Δεν άντεξε άλλο τα νυχτοπερπατήματα του Disick ο οποίος που τον χάνεις, που τον βρίσκεις σε ένα πάρτι θα είναι ενώ, φήμες λένε ότι ήταν και άπιστος.

Αφορμή για όλα αυτά ήταν το πάρτι του Kanye West στο Wyoming το οποίο έγινε για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου. Εκεί ο Disick πήγε χωρίς τη Sofia Richie και, όπως λέγεται, ήταν μόνιμα με ένα ποτό στο χέρι ενώ τον άκουσαν να λέει ότι είναι single και, κάποια στιγμή, φωτογραφήθηκε πλάι-πλάι με μια άλλη γυναίκα.

Is #kanyewest the greatest hip hop artist of all time??? #ye

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RAP SOCIAL CLUB (@rapsocialclub) στις

 

«Η Sofia χώρισε με τον Scott μετά από φωτογραφίες και φήμες για τη συμπεριφορά του στο Wyoming που έκαναν τον γύρο των media», δήλωσε μία πηγή στο E! News. Παράλληλα, πηγές αναφέρουν ότι ο Disick, που να σου θυμίσουμε είναι πρώην της Kourtney Kardashian, ήταν πολύ φίλος με το αλκοόλ, πράγμα που τον έκανε να έχει ασυνάρτητη συμπεριφορά.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Sofiarichie