CELEBRITIES

Βασιλική Αγιαννοπούλου: “Τον Κωνσταντίνο Βασάλο τον σιχάθηκα”

Με μια πεντασέλιδη συνέντευξη - απάντηση στο περιοδικό YOU και στα όσα λέγονται για εκείνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο τους τελευταίους πέντε μήνες που ήταν στο Survivor, λύνει τη σιωπή της η Βασιλική Αγιαννοπούλου.

Η γυναίκα που υποστηρίζει πως ήταν η πρώην κοπέλα του Κωνσταντίνου, περίμενε την αποχώρησή του από το παιχνίδι προκειμένου να μιλήσει ανοιχτά και αναλυτικά για όλα όσα ακούμε τόσο καιρό από τις διάφορες εκπομπές, τους γονείς του Κωνσταντίνου, τη Μαίρη Ρόουζ, αλλά και τον ίδιο τον πρώην παίκτη του Survivor και σύντροφό της (;).

Δες τα σημαντικότερα απ’ όσα δήλωσε, παρακάτω.

“Το ότι είχα σχέση δεν αμφισβητείται από κανέναν. Το ότι βγήκε δημόσια στην τηλεόραση και είπε αυτά που είπε, προφανώς επηρεάστηκε από το περιβάλλον του, δεν εξηγείται αλλιώς, αλλά ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του. Εγώ ξέρω ότι δεν μίλησα ποτέ μέχρι τώρα γιατί τον σεβόμουν. Τον αγάπησα πολύ και γι’ αυτό δεν είχα μιλήσει”.

“Όταν έφυγε ο Κωνσταντίνος για το Survivor ήμασταν τσακωμένοι γιατί δεν ήθελα να πάει εκεί και να αποχωριστώ τον άνθρωπό μου 5 μήνες. Στην αρχή δεν ήταν να συμμετέχει. Ο Κωνσταντίνος ήθελε να στείλει εμένα στο ριάλιτι και μάλιστα έκανε την αίτηση για μένα χωρίς να μου το πει. Με πήραν ξαφνικά από την παραγωγή για τα δοκιμαστικά και αρνήθηκα. Τότε εκείνος τσαντίστηκε και επειδή δεν πήγα εγώ, πήγε εκείνος στη θέση μου και μαλώσαμε. Όταν του είπα να μην πάει δεν μου έδωσε σημασία γιατί ο Κωνσταντίνος δεν χειραγωγείται, κάνει ό,τι γουστάρει. Το προηγούμενο βράδυ πριν μπει στο Survivor, τον είδα ότι ήταν περίεργος και τον ρώτησα “Κωνσταντίνε, έχουμε χωρίσει δηλαδή; Θες να γυρίσεις και να είμαι με άλλον;” και μου απάντησε “Αν μπορείς πήγαινε”, θέλοντας να με ρίξει στο φιλότιμο. Μου είπε ότι με αγαπάει και έφυγε λέγοντας “Κάτσε ρε ζωντόβολο να γυρίσω από εκεί και θα μιλήσουμε”. Δε μου έδωσε ξεκάθαρη απάντηση για το αν είμαστε μαζί ή όχι για να τον περιμένω. Έφυγε και θεωρούσα ότι είμαστε μαζί.”

“Με τη Μαίρη Ρόουζ ήμασταν συναθλήτριες. Έβλεπα κάποιες κινήσεις του απέναντί της πριν φύγει για το παιχνίδι που δε μου άρεσαν καθόλου. Είχε πέσει στην αντίληψή μου ότι κάτι συμβαίνει με αυτή κι εκείνος το αρνιόταν κατηγορηματικά και με έβγαζε τρελή, με μάλωνε και μάλιστα ότι τον πρήζω με την γκρίνια μου. Φυσικά μετά επιβεβαιώθηκα, αφού η Κύπρια δημοσίευσε τα μηνύματα που της έστειλε και τον έκανε ξεφτίλα”.

Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Βασάλος για να του πάρω τη δημοσιότητα;

“Ποιος θα τον θυμάται σε λίγους μήνες; Αν ήθελα να είμαι στα φώτα της δημοσιότητας, θα ήμουν, δεν θα περίμενα κανέναν Κωνσταντίνο! Τότε που ήμουν ηθοποιός είχα σχέση με έναν πολύ γνωστό τραγουδιστή και με έναν ηθοποιό. Αν ήθελα ίντριγκα δε θα το κυνηγούσα να ακουστεί το όνομά μου; Δεν το έκανα όμως, γιατί δεν έχω ανάγκη από τέτοια δημοσιότητα”.

“Το γεγονός ότι δε με σεβάστηκε που ήμουν ενάμιση χρόνο κερί αναμμένο δίπλα του και με έβαλε στο ίδιο σακούλι με μια γυναίκα που απλά φλέρταρε στο Facebook με τσάκισε. Θα μπορούσε να έρθει να μου πει ότι δεν θέλει να είμαστε πια μαζί και δε θα έλεγα τίποτα. Αλλά δεν ήταν ειλικρινής. Δεν ήταν ξεκάθαρος και με προσέβαλε και σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα”.

Δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου και το σέβομαι. Με όλα αυτά που είδα βέβαια, καλύτερα, δεν θέλω καμία επαφή πια.

“Εγώ άλλον Κωνσταντίνο αγάπησα και ερωτεύτηκα. Έχουμε μεγάλη διαφορά είμαι 39 ετών, όμως ποτέ δε με ενδιέφερε γιατί περνούσαμε καλά. Είχαμε μια γλυκιά σχέση, με τα πάνω και τα κάτω μας, όπως είναι όλα τα ζευγάρια. Τον αγαπούσα και του έδωσα όλη μου την ψυχή. Πλέον δεν τον γνωρίζω τον κύριο σε αυτό που έχει εξελιχθεί. Τον σιχάθηκα! Για μένα η χειρότερη ήττα του δεν ήταν που δεν πήρε τις 100.000 ευρώ του Survivor, αλλά που είχε έναν άνθρωπο να τον αγαπάει περισσότερο από την οικογένειά του, να τον έχει Θεό και πια τον έχει κάνει να τον σιχαίνεται! Όχι που χωρίσαμε, αλλά για τον τρόπο που το χειρίστηκε. Περίμενα μια αντρίκια εξήγηση!”.

“Το όνομα Βασάλος, το τίμησα και το σεβάστηκα πολύ, γι’ αυτό καλό θα ήταν, η οικογένειά του να με αφήσει ήσυχη και να μη με ξαναπιάσουν στο στόμα τους, ειδικά πίσω από τις κάμερες γιατί στα αυτιά μου έρχονται πολλά, γιατί αν ανοίξω το στόμα μου δεν θα τους αρέσουν καθόλου αυτά που θα αποκαλύψω. Δε χρειάζεται να πω αναλυτικά, εκείνοι ξέρουν τι εννοώ!”.