CELEBRITIES

Eurovision 2019: Eίναι η Τάμτα η επόμενη συμμετοχή της Ελλάδας;

NDP Photo Agency

H ταλαντούχα και εκκεντρική Τάμτα φαίνεται να είναι από τα πρώτα πρόσωπα με τα οποία ξεκινάει τις συζητήσεις η ΕΡΤ για την ελληνική συμμετοχή στην επόμενη διοργάνωση της Eurovision. Σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και την εκπομπή Στη Φωλιά των ΚουΚου, η ΕΡΤ μοιάζει να έχει ξεκινήσει από νωρίς τη διαδικασία ανεύρεσης του επόμενου καλλιτέχνη που θα μας εκπροσωπήσει στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Mάλιστα όπως είπε ο δημοσιογράφος: «Η Τάμτα όντως είναι το επόμενο πρόσωπο το οποίο συζητάει για τη Eurovision. Oι συνεργάτες της θέλουν πάρα πολύ να πάει. Η ίδια είχε προσπαθήσει πριν από δυο χρόνια και είχε στείλει ένα υπέροχο τραγούδι, το οποίο για λόγους ημερομηνίας δεν είχε προλάβει να φτάσει στην ΕΡΤ. Θα ήταν μια πολύ έξυπνη κίνηση της ΕΡΤ, μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί με την Ελένη Φουρέιρα. Είναι μια πολύ ωραία πρόταση. Το σκέφτεται πολύ σοβαρά η Τάμτα».

Ο δημοσιογράφος μάλιστα συνδύασε την είδηση αυτή με το γεγονός ότι αντί της Ελένης Φουρέιρα, η Τάμτα θα είναι αυτή που θα εμφανιστεί στη σκηνή των Mad Awards με τον φετινό εκπρόσωπο της Τσεχίας. «Τυχαίο ότι θα πάει η Τάμτα;» είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency