CELEBRITY STYLE

Η Elizabeth Hurley φορά ξανά το iconic Versace φόρεμά της μετά από 21 χρόνια

Invision/AP Jason Mendez

Η Elizabeth Hurley χαλαρώνει στο σπίτι της, απλή μέσα στο μοβ Versace φόρεμα που φόρεσε για πρώτη φορά το 1999 στα CFDA Awards. Και σήμερα, 21 χρόνια μετά, είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή.

Η αδυναμία της Elizabeth Hurley στον οίκο Versace είναι γνωστή. Αυτή τη φορά η ηθοποιός δεν «ανακύκλωσε» κάποιο από τα iconic φορέματα των ’90s για το κόκκινο χαλί. Αλλά για να μας δείξει πώς περνά κατά τη διάρκεια του lockdown στο σπίτι της. Η Elizabeth Hurley ξαπλώνει στη fluffy κουβέρτα της, βλέπει τηλεόραση και απογειώνει το sparkling Versace φόρεμα στο χρώμα της λεβάντας. Γιατί μπορεί.

Και εκεί που πας να βαρεθείς, αφού ο κορονοϊός έχει βάλει άνω τελεία σε κάθε event και κόκκινο χαλί, έρχεται η Elizabeth Hurley να σου δώσει μία δόση glam, βγαλμένη από τα ’90s. Αν σκεφτείς δε ότι η συγκεκριμένη δεκαετία έχει φέτος ξανά την τιμητική της, το look της ηθοποιού είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Η ηθοποιός έβγαλε από τη ντουλάπα της το μοβ slip chain mail φόρεμα με το εντυπωσιακό σκίσιμο που αφήνει τα πόδια της να φανούν.

Με αυτό το φόρεμα είχε εμφανιστεί το 1999 στο κόκκινο χαλί των CFDA Awards. Τότε το είχε συνδυάσει με ένα ζευγάρι μοβ πέδιλα και στο πλευρό της ήταν ο Hugh Grant. Σήμερα, 21 χρόνια μετά είναι ξυπόλητη, στο σπίτι της. Και είναι πιο όμορφη από ποτέ.

Η Elizabeth Hurley με το iconic Versace φόρεμα το 1999

Getty Images / Ron Galella, Ltd

Η 54χρονη ηθοποιός δημοσίευσε τη φωτογραφία της στο Instagram. «Απλά χαλαρώνω στο σπίτι, βλέποντας τηλεόραση για το @harpersbazaarus, μέσα στο Versace φόρεμα που φόρεσα 21 χρόνια πριν στα CFDA Awards» έγραψε η Elizabeth Hurley στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά, που η Elizabeth Hurley τιμά τα φορέματα του οίκου Versace και τα 90s. Τον Μάρτιο του 2019, η ηθοποιός είχε φορέσει ξανά το σέξι μαύρο φόρεμα με τις χρυσές παραμάνες του οίκου (μία από τις πιο iconic εμφανίσεις της Hurley από το 1994), με αφορμή το εξώφυλλο του Harper’s Bazaar.