CELEBRITIES

Kim Cattrall κατά Sarah Jessica Parker: “Υποκρίτρια, δεν είσαι ούτε φίλη μου, ούτε οικογένειά μου”

AP

Η κόντρα της Kim Cattrall και της Sarah Jessica Parker καλά κρατεί παρά το γεγονός πως μετά την ξαφνική απώλεια του 55χρονου αδερφού της Kim, Chris, πιστέψαμε πως το πένθος θα τις έφερνε κοντά.

Η Sarah Jessica Parker είχε σπεύσει να συλλυπηθεί την πρώην συνεργάτιδά της για τον χαμό του αδερφού της, με την τηλεοπτική Samantha να ευχαριστεί σε δημόσια ανάρτησή της τους συντελεστές του ”Sex and the City” για τη συμπαράστασή τους.

Τώρα, όμως, η Kim είναι ξανά… πυρ και μανία με την ”Carrie” μη διστάζοντας να την αποκαλέσει υποκρίτρια δημοσίως.

Σε νέα δημοσίευση στο Instagram η Kim απευθύνεται στη Sarah Jessica –κάνοντας τη και tag (!) γράφοντας: ”Δε χρειάζομαι ούτε την αγάπη σου ούτε την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή”, συνεχίζοντας μάλιστα τα ”λόγια αγάπης” και στη λεζάντα της φωτογραφίας.

 

”Η μητέρα μου με ρώτησε σήμερα «Πότε επιτέλους θα σ’ αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια;». Οι συνεχείς σου προσπάθειες για επικοινωνία είναι απλά μια επίπονη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν και εξακολουθείς να είσαι. Άσε με λοιπόν να το ξεκαθαρίσω ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ –αν δεν το έχω ήδη κάνει. Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Στα γράφω αυτά για να σου πω με τον τρόπο αυτό για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία της οικογένειάς μου για να επανακτήσεις την εικόνα του «καλού παιδιού». Κάνε αυτό εδώ copy – paste”, έγραψε βάζοντας από κάτω link με δημοσίευμα που μετέφερε τα λόγια της Sarah Jessica, η οποία την κατηγορούσε για την καταστροφή της τρίτης ταινίας ”Sex and the City” λόγω μεγάλων απαιτήσεων.

Γιατί ρε κορίτσια; Γιατί;

Κεντρική φωτογραφία: AP