CELEBRITIES

Μαρία Μπεκατώρου: “Προσπαθώ ακόμα να αποκτήσω παιδί”

Μια συνέντευξη με διάχυτο το εξομολογητικό συναίσθημα παραχώρησε η Μαρία Μπεκατώρου στον Αλέξη Μίχα και το ''TV Έθνος''.

Η επιτυχημένη παρουσιάστρια μίλησε για τις τηλεοπτικές προκλήσεις στις οποίες κλήθηκε να τα βγάλει πέρα, αλλά και για την επιθυμία της να αποκτήσει ένα παιδί. Κάτι που έχει προσπαθήσει πολύ, ο Θεός, όμως, δεν της έχει χαρίσει ακόμα.

Τι εξομολογήθηκε η Μαρία για τη σχέση της με τη δουλειά και τον σύζυγό της Αντώνη;

Οι πολλές απαιτήσεις στη δουλειά άφησαν πίσω το κομμάτι προσωπική ζωή και οικογένεια;

”Ποτέ δεν έγινε αυτό. Πάνω απ’ όλους έχω τον Αντώνη μου, την οικογένειά μου και θα τον έχω για πάντα. Την περίοδο που μπορούσα να κάνω περισσότερα στο κομμάτι οικογένεια, να προσπαθήσω για ένα παιδί, είχα έντονο επαγγελματικό πρόγραμμα και τα πράγματα πήγαν πίσω”.

Το μετάνιωσες;

”Όχι, καθόλου, κάθε πράγμα γίνεται στον καιρό του”.

Είναι ακόμη στις επιθυμίες σου ένα παιδί;

”Φυσικά και ακόμη προσπαθώ γι’ αυτό”.

Το ενδεχόμενο υιοθεσίας ενός παιδιού θα το σκεφτόσουν;

”Όχι ακόμη. Είμαι, όπως σου είπα, στη φάση που προσπαθώ να αποκτήσω ένα δικό μου παιδί και το πιστεύω. Στην πορεία μπορεί να το σκεφτώ και αυτό”.

Η άποψή σου για την υιοθεσία ποια είναι;

”Ένα πολύ σημαντικό έργο. Μια γενναία πράξη αγάπης. Στην Ελλάδα βέβαια πρέπει να πληρούνται πολλές και συγκεκριμένες προϋποθέσεις για να προχωρήσει μια υιοθεσία. Και νομίζω υπάρχει και μεγάλη γραφειοκρατική διαδικασία. Έχω φίλους που ταλαιπωρήθηκαν αρκετά για να καταφέρουν να προχωρήσουν στην υιοθεσία ενός παιδιού”.

Περισσότερα στο TV Έθνος που κυκλοφορεί!