CELEBRITIES

Χρήστος Μάστορας – Χριστίνα Στεφανίδη: Είναι το νέο ζευγάρι της πόλης;

Instagram/xristinastefanidi & Instagram/xmastoras

Και πάλι ερωτευμένος φαίνεται να είναι ο Χρήστος Μάστορας έπειτα από τον χωρισμό του με την Courtney Parker. Η Χριστίνα Στεφανίδη είναι το πρόσωπο που μοιάζει να του έχει κλέψει το μυαλό και την καρδιά.

Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά τον τελευταίο καιρό, ενώ άνθρωπος από τον περίγυρό τους τονίζει πως το ειδύλλιό τους έχει προχωρήσει σημαντικά. Κανείς από τους δυο τους, ωστόσο, δεν έχει επαληθεύσει ή διαψεύσει τις φήμες.

A post shared by Christos Mastoras (@xmastoras) on

NDP Photo Agency

Το γνωστό μοντέλο παρευρέθηκε μάλιστα το περασμένο Σάββατο στο φινάλε των επιτυχημένων εμφανίσεων του συγκροτήματος σε γνωστό μαγαζί των Αθηνών.

Να θυμήσουμε ότι και οι δύο έρχονται από πολυετείς σχέσεις. Ο frontman του συγκροτήματος Μέλισσες διατηρούσε 5ετή σχέση με την διάσημη χορογράφο Courtney Paker -την οποία έχουμε δει να πρωταγωνιστεί μαζί του και σε βιντεοκλίπ- και είχαν υπογράψει μάλιστα και σύμφωνο συμβίωσης. Η σχέση τους τελείωσε στις αρχές του περασμένου έτους.

Η Χριστίνα Στεφανίδη από την άλλη, χώρισε τον περασμένο Ιούνιο. Ήταν μαζί με τον διεθνή ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Κονέ, με τον οποίο είχε σχέση εδώ και επτά χρόνια.

 

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/xristinastefanidi & Instagram/xmastoras