CELEBRITIES

Γιάννης Τσιμιτσέλης – Κατερίνα Γερονικολού:Πώς η φιλία τους έγινε έρωτας

NDP

Είναι ένα απο τα καινούργια ζευγάρια της showbiz που μονοπωλούν το ενδιαφέρον μας τελευταία. Ο λόγος για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και την Κατερίνα Γερονικολού για τους οποίους μίλησε σήμερα στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο ο Νίκος Γεωργιάδης. Οι αποκαλύψεις του αφορούσαν την εξέλιξη της σχέσης τους από φιλία σε έναν δυνατό έρωτα.

Ο Νίκος Γεωργιάδης με αφορμή τις φωτογραφίες του ζευγαριού που δημοσιεύτηκαν στο τελευταίο τεύχος του ΟΚ! κλήθηκε απο τη Ναταλία Γερμανού να απαντήσει για τη διάρκεια της σχέσης των δύο ηθοποιών που έχουν πρωταγωνιστήσει μαζί στην ταινία The Bachelor. «Δεν είναι πολύ πρόσφατο και ήδη έχουν προλάβει να δεθούν πολύ. Εξάλλου γνωρίζονται πολλά χρόνια. Η σχέση τους ήταν επαγγελματική – φιλική και μετά τον χωρισμό του Γιάννη Τσιμιτσέλη έγινε πιο ζεστή, ήρθαν πιο κοντά» είπε.

Στην ερώτηση συνεργάτη της εκπμπής αν η σχέση τους ξεκίνησε πριν τον χωρισμό του ηθοποιού από τη Βάσω Λασκαράκη, ο Νίκος Γεωργιάδης απάντησε: «Από ό,τι ξέρω δεν ισχύει κάτι τέτοιο, αλλά και να ίσχυε δεν είναι ευγενικό ποτέ να το πεις». Ο ίδιος αναφέρθηκε στην ψυχραιμία που έχει επιδείξει ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στις απαντήσεις του για το θέμα, σε σχέση με τον εκνευρισμό του στο παρελθόν. «Προς το παρόν το έχει πάει πολύ απαλά και μαλακά και χαριτωμένα. Γιατί όταν τον ρωτούσαν για την Βάσω Λασκαράκη, εκνευριζόταν λίγο. Αλλά ο λόγος είναι πως τότε υπήρχε ήδη κρίση στον γάμο τους και εμείς δεν το ξέραμε.  Γι΄αυτό ένιωθε άβολα».

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency