CELEBRITIES

Zayn Malik: Ομολόγησε την ενοχή του στις κατηγορίες παρενόχλησης. Όσα είπε στη Yolanda και την Gigi Hadid

@2021 Willy Sanjuan/Invision/AP Images

Με τον όρο no contest απάντησε στις πολλαπλές κατηγορίες που τον βάραιναν εκ μέρους της πρώην συντρόφου του, Gigi Hadid και της μητέρας της, Yolanda Hadid για παρενόχληση μετά από έναν βίαιο καυγά τον περασμένο Σεπτέμβριο στο σπίτι της οικογένειας στην Pennsylvania, o Zayn Malik. Ο όρος σημαίνεις πώς ο Zayn Malik δεν αντικρούει τις κατηγορίες. Ο Zayn Malik παραδέχεται τη λεκτικά βίαιη συμπεριφορά του, ωστόσο έχει απορρίψει τους ισχυρισμούς της άλλης πλευράς ότι χτύπησε τη Yolanda.

O Zayn Malik είχε χαρακτηρίσει την περασμένη εβδομάδα, όταν και δημοσιοποιήθηκε ο χωρισμός του από τη Gigi Hadid, την σύγκρουσή του με τη μητέρα της, Yolanda «ιδιωτικό ζήτημα». Παρόλα αυτά το θέμα έγινε δημόσιο όταν οι καταγγελίες τον οδήγησαν ενώπιον της δικαιοσύνης. Οι δύο πλευρές κατέληξαν σε συμβιβασμό.

Τα αισχρά λόγια του Zayn Malik στη Yolanda Hadid

Σύμφωνα με το TMZ ο Zayn Malik αντιμετώπισε 4 κατηγορίες παρενόχλησης και δήλωσε πως δεν θα τις αντικρούσει. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή του TMZ, ο τραγουδιστής ήταν στο σπίτι όπου διέμενε με την Gigi Hadid όταν ξέσπασε η διαμάχη του με τη Yolanda Hadid. Μεταξύ άλλων, όπως υποστηρίζουν τα έγγραφα την αποκάλεσε «Γ@@@@@@@ Ολλανδέζα τ@@@@@» και την διέταξε να «μείνει μακριά από τη γ@@@@@@@ κόρη» του. Επιπλέον είπε ότι είναι δύσκολο να καταλάβει γιατί «Αυτό το γ@@@@@@@ σπέρμα βγήκε από το γ@@@@@@@ πέος» του.

Μία φωτογραφία του πρώην ζευγαριού που είχε αναρτήσει η Yolanda Hadid.

Στη συνέχεια σύμφωνα με τα ίδια έγγραφα ο τραγουδιστής έσπρωξε τη Yolanda Hadid σε μία συρταριέρα προκαλώντας της ψυχική αγωνία και σωματικό πόνο. Ο ίδιος πάντως, αρνείται οποιαδήποτε σωματική επαφή.

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία για παρενόχληση εκ μέρους της Gigi Hadid, το μοντέλο τον κατηγορεί για λεκτική κακοποίηση, αφού της ούρλιαξε «Βγάλε γ@@@@@@@ α@@@@@@ και υπερασπίσου τον σύντροφό σου απέναντι στη γ@@@@@@@ μητέρα σου μέσα στο σπίτι μου». Πηγές από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού λένε ότι η Gigi Hadid ήταν στο Παρίσι κι όλα αυτά ο Zayn Malik της τα είπε μέσω τηλεφώνου.

Ο Zayn Malik σύμφωνα με τα έγγραφα ξέσπασε και κατά ενός ιδιωτικού φρουρού που βρισκόταν στο σπίτι ζητώντας του να φύγει και παλεύοντας μαζί του. Ο Zayn δήλωσε ότι δεν θα αντικρούσει τις κατηγορίες για παρενόχληση και του επιβλήθηκε πρόστιμο και περιοριστικοί όροι.

Τι περιλαμβάνει ο συμβιβασμός για τον τραγουδιστή

Ο Zayn Malik αντιμετωπίζει επιτήρηση 360 ημερών, πρέπει να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα διαχείρισης θυμού κι ένα ακόμα για την ενδοοικογενειακή βία, ενώ του απαγορεύτηκε η επαφή με τη Yolanda Hadid και με τον φρουρό. Αν όλα πάνε όπως πρέπει μετά από 6 μήνες η δικαστική επιτήρησή του θα αρθεί.

Ο τραγουδιστής και η Gigi Hadid χώρισαν την περίοδο του περιστατικού. Είναι γονείς μίας κόρης, της Khai που γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια τον Σεπτέμβριο του 2021.