CELEBRITIES

Seyma Subasi: Η πρώην σύζυγος του Acun Ilicali ποζάρει με τον νέο της σύντροφο στο Instagram

Instagram/seymasubasi

Ήταν το 2018 όταν μετά από έναν χρόνο γάμου η Seyma Subasi και ο Acun Ilicali αποφάσισαν να πάρουν διαζύγιο. Το ζευγάρι είχε αποκτήσει μαζί μία κόρη τη Melissa την επιμέλεια της οποίας πήρε ο Τούρκος παραγωγός. Άλλωστε το διαζύγιο σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο ήρθε όταν ο Acun ανακάλυψε την παράνομη σχέση της Seyma με έναν Τούρκο ηθοποιό. Ο καιρός πέρασε και το πρώην ζευγάρι έχει προχωρήσει στη ζωή του. Ο Acun Ilicali είναι πλέον ζευγάρι με μία 20χρονη νοσηλεύτρια την Cagla Ayca και η Seyma Subasi βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο του DJ Guido Senia. Μάλιστα ο έρωτάς τους είναι τόσο δυνατός που αποφάσισαν να τον φανερώσουν και στο Instagram.

Διάβασε κι αυτό: Acun Ilicali: Ερωτεύτηκε ξανά και η 20χρονη σύντροφός του είναι ίδια η πρώην σύζυγός του

Πρόσφατα η Seyma και ο Guido βρέθηκαν στην Ίμπιζα, για να γιορτάσουν τα γενέθλια τους (εκείνη είχε γενέθλια στις 2 Ιουλίου και έκλεισε τα 29 της χρόνια κι εκείνος στις 8 Ιουλίου). Από εκεί μοιράστηκαν στιγμιότυπα των διακοπών τους από την παραλία αλλά και τις βραδινές εξόδους τους.

View this post on Instagram

Because all of you are asking for it Ok enough

A post shared by Seyma (@seymasubasi) on

 

View this post on Instagram

Chilling with the villain

A post shared by Seyma (@seymasubasi) on

 

Αλλού αγκαλιά με τα καλά τους και αλλού στην παραλία με τα καλλίγραμμα σώματά τους σε πρώτο πλάνο η Seyma και ο DJ που κέρδισε την καρδιά της δείχνουν να περνούν όμορφες στιγμές μαζί. Μάλιστα όπως προδίδει το Instagram, στις διακοπές τους στην Ίμπιζα έχουν μαζί τους και την μικρή κόρη του Acun Ilicali, Melissa.

View this post on Instagram

Ibiza Mood

A post shared by Seyma (@seymasubasi) on

 

Αξίζει να σου θυμίσω ότι αν η σχέση τους οδηγηθεί στον γάμο, τότε η Seyma θα πάψει να λαμβάνει τα χρήματα της διατροφής από το διαζύγιό της με τον Acun Ilicali. Αν αναρωτιέσαι για τι ύψους διατροφή μιλάμε να σε ενημερώσω ότι από την έκδοση του διαζυγίου τους και έπειτα ο Acun καταβάλλει μηνιαίως το ποσό των 125.000 τουρκικών λιρών, δηλαδή 21.000 ευρώ. Επιπλέον το πρώην ζευγάρι διατήρησε σύμφωνα με τουρκικά Μέσα τη συνεργασία του στο καφέ της Seyma στο οποίο είναι συνιδιοκτήτης ο Acun.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/seymasubasi