CELEBRITIES

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης ξέσπασε κατά των Ρήγα – Αποστόλου: “Ήταν ατάλαντος και ήθελε να με μάθει να παίζω”

NDP Photo Agency

Στη φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Βαλαβανίδης. Ο ηθοποιός φιλοξένησε τον δημοσιογράφο στο σπίτι του, τον ξενάγησε στη λίμνη με τα 40 ψάρια του που έχει στην αυλή του και του εξήγησε ότι τα ψάρια είναι η «ψυχοθεραπεία» του. Ο ίδιος τόνισε ότι μετά την περιπέτεια υγείας του (είχε υποστεί εγκεφαλικό το 2015) έχει πάψει να είναι οξύθυμος και με αυτή την αφορμή ρωτήθηκε για το αν είχε τσακωθεί ποτέ με συναδέλφους του. Ο Χρήστος Βαλαβανίδης αποκάλυψε έτσι ένα άγνωστο περιστατικό, όπου έφυγε από παράστασή των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου με τους οποίους τόνισε πώς δεν θα ξανασυνεργαστεί.

«Τσακώνομαι όταν δεν υπάρχει σεβασμός στη δουλειά. Τσακώνομαι όταν δω αδιαφορία για τη δουλειά, γαϊδουριά, τσακώνομαι με συντελεστές του θεάτρου, κυρίως σκηνοθέτες. Ήμουν σε μια δουλειά πρόσφατα κι ενώ ο σκηνοθέτης ατάλαντος ων ο ίδιος ήθελε να με μάθει να παίζω. Και φάλτσος ων ο ίδιος ήθελε να μου μάθει να τραγουδάω. Δεν άντεξα πολύ, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα χωρίς να τσακωθώ, εδώ δεν τσακώθηκα», είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Βαλαβανίδης και συνέχισε: «Ευχήθηκα καλή επιτυχία κι έφυγα, αλλά δεν είχαν καλή επιτυχία. Στην παράσταση “Ζείτε παίδες Ελλήνων” των Ρήγα – Αποστόλου αναφέρομαι. Εκεί είχε γίνει αυτό το περιστατικό. Δεν έχω ξανασυνεργαστεί από τότε με αυτό το δίδυμο και ούτε πρόκειται, είμαι απόλυτος. Υποτίμησε τη νοημοσύνη μου. Δεν θα σας πω σε ποιον από τους δύο αναφέρομαι».

 

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης απόλυτα αποφάσισε ότι δεν θα συνεργαστεί μαζί τους. Βέβαια αυτή την περίοδο και οι ίδιοι οι Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου έχουν αποφασίσει να μην συνεργάζονται μεταξύ τους.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency