CELEBRITIES

Αλέξης Γεωργούλης – Μαρίλια Μητρούση: Νέος έρωτας στη showbiz;

Μπορεί να μην τους έχουμε δει να απαθανατίζονται μαζί σε κάποιο paparazzi ή κάποια κοσμική εκδήλωση, ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret ο Αλέξης Γεωργούλης και η Μαρίλια Μητρούση διανύουν την αρχή ενός μεγάλου έρωτα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο ηθοποιοί έχουν αναπτύξει μια τρυφερή φιλία την οποία ωστόσο δυσχεραίνει η απόσταση, καθώς ο Αλέξης Γεωργούλης ως Ευρωβουλευτής περνά τον περισσότερο χρόνο του στις Βρυξέλλες.

Διάβασε επίσης: Ο Αλέξης Γεωργούλης κατέθεσε ερώτηση στην Κομισιόν για το FaceApp. Αποφασίστε. Χοροπηδητά ή δουλειά;

Ωστόσο, όποτε βρίσκεται στην Ελλάδα, οι δυο τους κυκλοφορούν χωρίς να κρύβονται και εθεάθησαν μάλιστα σε εστιατόριο στο Κολωνάκι, ενώ όπως αναφέρει η εφημερίδα, πέρασαν και κάποιες ημέρες του καλοκαιριού μαζί στο εξοχικό της οικογένειας της Μαρίλιας Μητρούση στο Βόλο. Οι δύο ηθοποιοί γνωρίστηκαν μέσω κοινής παρέας.

NDP Photo Agency

Η Μαρίλια Μητρούση και ο πατέρας της Μιχάλης Μητρούσης- NDP Photo Agency

Η Μαρίλια Μητρούση είναι η κόρη των ηθοποιών Μιχάλη Μητρούση και Ρουμπίνης Βασιλακοπούλου και φέτος εμφανίζεται στην σκηνή του Θεάτρου του Κέντρου Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, στην ίδια παράσταση με τον πατέρα της, στο έργο «Από Σμύρνη… Σαλονίκη» της Μιμής Ντενίση. Η Μαρίλια Μητρούση ξεκίνησε την καριέρα της επαγγελματικά από το τραγούδι πραγματοποιώντας εμφανίσεις στο θέατρο «Χυτήριο» και στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, ενώ σπούδασε και Τουρκική Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Κωνσταντινούπολης, καθώς όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξή της αγαπά την τουρκική γλώσσα από μικρό παιδί, έχοντας ρίζες στη Σμύρνη και την Κωνσταντινούπολη.

«Έχω τώρα τρία χρόνια που δεν είμαι σε σχέση. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για ό,τι προκύψει. Αυτό δεν είναι καλό για να κρατηθεί μια σχέση. Μπορεί να προκύψει κάτι άλλο και να φύγεις. Όταν είσαι ανοιχτός η ροή δεν σταματά, τα ερεθίσματα. Μπορεί να ερωτευτείς, αλλά ο έρωτας δεν σε ρωτάει. Για να έχεις μόνιμη σχέση πρέπει να έχεις σχέδιο. Χωρίς σχέδιο, αγάπη δεν μπορεί να στεριώσει. Να πεις ότι είμαι εδώ, θα κάνω αυτές τις θυσίες για να κρατηθώ εδώ, αν κάτι δεν μου αρέσει θα κάνω πίσω για να δώσω χώρο στον άλλο. Οι θυσίες αυτές γίνονται όχι γιατί δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, αλλά γιατί το επιλέγεις. Αν το κάνεις επειδή δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς, είσαι δέσμιος μιας κατάστασης, όπου ο άλλος αρχίζει να το εκμεταλλεύεται, οπότε η σχέση αρχίζει να αρρωσταίνει. Άρα φεύγεις», είχε πει σε συνέντευξή του στο Dot το 2018 ο Αλέξης Γεωργούλης. Μήπως ήρθε η ώρα τώρα να κάνει αυτό το σχέδιο που έλεγε;

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/alexis_georgoulis_/