CELEBRITIES

Η Μυρτώ Αλικάκη ποζάρει με μαγιό και πλατύ χαμόγελο μετά την απάντησή της σε σχόλια περί νευρικής ανορεξίας

NDP Photo Agency

Σε περιοδεία με την παράσταση «Κατά φαντασίαν ασθενής» βρίσκεται αυτή την περίοδο η Μυρτώ Αλικάκη. Η ηθοποιός που πρόκειται να συνεργαστεί ξανά με τον Ανδρέα Γεωργίου την ερχόμενη σεζόν πρωταγωνιστώντας στην σειρά του «Αστέρια στην Άμμο», χαίρεται τις μικρές στιγμές χαλάρωσης στην περιοδεία της, με βουτιές στην θάλασσα και στην πισίνα των ξενοδοχείων όπου φιλοξενείται ο θίασος της παράστασης. Μία από αυτές τις στιγμές απαθανάτισε ο συνάδελφός της Αντίνοος Αλμπάνης. Η Μυρτώ Αλικάκη  χαμογελαστή, με το μπικίνι της και με σταγόνες νερού στο σώμα της, είναι η ενσάρκωση του ελληνικού καλοκαιριού.

Διάβασε επίσης: Η Μυρτώ Αλικάκη έγινε κοκκινομάλλα. Αυτή είναι αλλαγή

 

Η φωτογραφία της δημοσιεύθηκε λίγες ημέρες αφού απάντησε σε έντονο -αλλά πάντοτε ευγενικό- ύφος, σε σχόλια χρηστών του Instagram, που σχολίαζαν την εξωτερική της εμφάνιση κάνοντας λόγο για σημάδια «αποστέωσης» και «νευρικής ανορεξίας».

 

Η ηθοποιός χωρίς να χάσει την καλή της διάθεση σημείωσε κάτω από μία ακόμα φωτογραφία της δια χειρός Αντίνοου Αλμπάνη: «Διαβάζω όλα αυτά τα σχόλια περί νευρικής ανορεξίας. Σας εύχαριστω , αν και κάποια σχόλια δεν δείχνουν κανένα ενδιαφέρον – αντιθέτως!- εγώ σίγουρα δεν πάσχω από νευρική ανορεξία , αλλά επειδή κάποιοι άλλοι άνθρωποι πάσχουν καλό θα ήταν να προσέχετε τον τρόπο με τον οποίο εκφράζεστε γιατί νομίζω τους προσβάλλλετε! Από εκεί και πέρα περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κανείς δεν αρέσει σε όλους κι αυτό είναι απολύτως θεμιτό», ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη και μόλις συνέβη ένα μικρό mic drop.

Instagram/myrtoalikaki_official

Δεν μπορεί, κάποια μέρα θα μάθουμε, να μην σχολιάζουμε ανθρώπους για την εικόνα τους, χωρίς να σκεφτόμαστε λεπτό πώς μπορεί να τους κάνουμε να νιώθουν, χωρίς να σκεφτόμαστε πώς μπορεί να νιώθουν όσοι διαβάζουν, χωρίς να μας νοιάζει αν αυτή είναι μια τακτική που δεν θα ανεχόμασταν ποτέ για τον εαυτό μας. Δεν μπορεί (ελπίζω). Μέχρι τότε, ας εμπνεόμαστε για απαντήσεις αν ποτέ μας χρειαστούν, από πρόσωπα σαν τη Μυρτώ Αλικάκη.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency