CELEBRITIES

Αμαλία Κωστοπούλου: Η σπάνια φωτογραφία με τον σύντροφό της στα social media

Instagram/amaliakostopoulou

Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού τα τελευταία χρόνια ζει μόνιμα στις ΗΠΑ όπου σπούδασε και όπου πλέον εργάζεται. Αυτές τις ημέρες, ωστόσο, έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, καθώς θα παρευρεθεί στον γάμο της μητέρας της με τον Βασίλη Κικίλια την ερχόμενη Κυριακή. Η 22χρονη Αμαλία Κωστοπούλου μπορεί να μας ενημέρωσε μέσω Instagram για την χαρά της που στην Ελλάδα βρήκε τη γάτα της, αλλά της λείπουν οι φίλοι και ο σύντροφός της που βρίσκονται στις ΗΠΑ.

 

Διάβασε επίσης: Οι κόρες της Τζένης Μπαλατσινού στέλνουν τα μηνύματά τους για τον γάμο της

Η αγάπη της μεγάλη για εκείνον και παρόλο που δεν το συνηθίζει μοιράστηκε μία φωτογραφία της μαζί του στα Insta Stories του λογαριασμού της στο Instagram για να του στείλει ακριβώς αυτό το μήνυμα, το πόσο πολύ της λείπει.

Instagram/amaliakostopoulou

 

Καλοκαίρι, παραλία και η Αμαλία Κωστοπούλου χαίρεται τον έρωτά της στο Instagram και πολύ καλά κάνει. Όπως βλέπεις, αποκαλεί τον γοητευτικό της σύντροφο “my boo”. Και “μοντέλο μαγιό” να τον αποκαλούσε αντίρρηση δεν θα είχαμε.

Διάβασε κι αυτό: 10 φορές που η Αμαλία Κωστοπούλου έβαλε κάτω τη Gigi Hadid

Πίσω στα του επικείμενου γάμου να σε ενημερώσω πως η Τζένη Μπαλατσινού έκανε και την τρίτη και τελευταία πρόβα του νυφικού της και ευχαρίστησε την ομάδα της Zeus & Dione για την βοήθειά τους και για την περιποίηση σε αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της. Στην εκκλησία θα τη συνοδεύσει ο γιος της Μάξιμος, ενώ τόσο η Αμαλία, όσο και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου θα βρίσκονται συνεχώς στο πλευρό της. «Οι κόρες μου είναι πολύ υποστηρικτικές και πάντα στη ζωή μου ήταν υποστηρικτικές. Είμαι πάρα πολύ υπερήφανη για τις κόρες μου, έχουμε χτίσει τη σχέση μας σε πολύ ωραίες βάσεις και τις αγαπώ πάρα πολύ» είχε πει πρόσφατα σε δηλώσεις της η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 με βουρκωμένα μάτια. Και είμαι σίγουρη ότι οικογενειακώς η συγκίνηση θα είναι μεγάλη την ερχόμενη Κυριακή την ώρα του γάμου.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/amaliakostopoulou