CELEBRITIES

H Angelina Jolie έδωσε την πιο τέλεια απάντηση όταν τη ρώτησαν για την ηλικία της

Vianney Le Caer/Invision/AP

Πόσες φορές έχεις απαντήσει στην ερώτηση «Πόσο χρόνων είσαι;» ξεφυσώντας απογοητευμένη για το νούμερο της ηλικίας σου; Εύχομαι καμία, αλλά προσωπικά, δεν μπορώ να πω το ίδιο. Δε θα σου το παίξω υπεράνω. Με ενοχλεί που πλέον όταν με ρωτούν πόσο είμαι, θα πω «τριάντα» και όχι «εικοσί..κάτι». Πφφ, είναι ένας αριθμός μόνο, το ξέρω, αλλά συνεχίζω να δυσκολεύομαι. Κάποια χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από εμένα, στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, η Angelina Jolie φαίνεται να είναι πολύ πιο συνειδητοποιημένη από εμένα και αυτό να βγαίνει και προς τα έξω.

Θα μου πεις είναι η Angelina Jolie, μια γυναίκα που πολλές θα θέλαμε να είχαμε έστω και ένα χαρακτηριστικό της συγκλονιστικής ομορφιάς της. Δεν είναι η εμφάνισή της ο λόγος που το ότι μεγαλώνει δε φαίνεται να την απασχολεί διόλου.

Μιλώντας στο αμερικανικό In Style, μοιράστηκε μερικές από τις σκέψεις της περί του θέματος οι οποίες, μπορώ να πω ότι, θα σε εμπνεύσουν πολύ.  Τουλάχιστον αυτό συνέβη σε εμένα.

«Κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω ότι μοιάζω με τη μητέρα μου και αυτό μου ζεσταίνει την καρδιά. Επιπλέον, βλέπω τον εαυτό μου να μεγαλώνει και το λατρεύω. Σημαίνει ότι είμαι ζωντανή -ότι ζω και ότι μεγαλώνω», δήλωσε η 42χρονη ηθοποιός και ακτιβίστρια.

ASSOCIATED PRES

Associated Press

(Η Angelina Jolie μαζί με τη μητέρα της το 2001)

«Δε μου αρέσει που έχω σημάδια από την εγκυμοσύνη, σε καμία περίπτωση. Αναγνωρίζω τα ελαττώματά μου, αλλά αυτό που βλέπω και μου αρέσει δεν είναι μόνο η εμφάνιση. Είναι που στο πρόσωπό μου βλέπω την οικογένεια μου. Βλέπω την ηλικία μου».

Τελικά τι είναι ομορφιά για την Αngelina Jolie;

«Οι πραγματικά όμορφοι άνθρωποι είναι αυτοί που δεν στηρίζονται στην άποψη κάποιων άλλων για το τι είναι σωστό ή όμορφο. Πάντα μου άρεσαν οι άνθρωποι που είναι μοναδικοί, διαφορετικοί και απλά ο εαυτός τους. Με θλίβει όταν βλέπω ότι κάποιος δυσκολεύεται να αποδεχτεί τον εαυτό του και δε νιώθει άνετα με αυτό που είναι. Βέβαια, στην κοινωνία που ζούμε υπάρχουν πολλοί παράγοντες που μπορεί να κάνουν κάποιον να αισθάνεται έτσι».

Τάδε έφη Angelina Jolie και καλό είναι να τα θυμηθείς την επόμενη φορά που θα προσπαθήσεις να σε «χωρέσεις» μέσα σε πρότυπα ομορφιάς και αναλογιών ή να σε προσαρμόσεις στις προτιμήσεις κάποιου άλλου.

 

Κεντρική φωτογραφία: Vianney Le Caer/Invision/AP