CELEBRITIES

O Brad Pitt πήγε στα γενέθλια της Jennifer Aniston. Tι έγινε ρε παιδιά;

AP Photo/Lionel Cironneau

Οκτώβριος του 2005 έφτασαν τα κακά μαντάτα. O Brad Pitt και η Jennifer Aniston χωρίζουν. Ένα από τα αγαπημένα μας ζευγάρια δεν ήταν πια μαζί. Πού είναι η αγάπη που τους ανέβαζε στα σύννεφα; Αφού ήρθε η θλίψη μάθαμε πως ο Brad τα έφτιαξε με την Angelina την οποία γνώρισε όσο ακόμα ήταν παντρεμένος. Όλα χάθηκαν. 14 χρόνια μετά και οι δύο είναι ελεύθερα πουλιά με τις φήμες επανασύνδεσης να φουντώνουν. Η πρόσφατη παρουσία του Brad στα γενέθλια της Jen λειτούργησε ως μίνι ανεμιστηράκι στα κάρβουνα των φημών. Μπόμπα.

Η Jennifer έκλεισε τα 50 της έτη κι έκανε ένα πάρτι για καλούς φίλους στο Sunset Tower Hotel του Λος Άντζελες. Την είδαμε να μπαίνει μόνη της φορώντας ένα μαύρο κοστούμι και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Ακολούθησαν οι στενοί της φίλοι Barbra Streisand, Demi Moore, Ellen DeGeneres, George Clooney και Amal, Gwyneth Paltrow, Katy Perry, Lisa Kudrow, Sandra Bullock, Kate Hudson και Tom Ford. Πολύ καλά μέχρι εδώ, κανένα νέο.

Μισό λεπτό. Ανοίγει η πόρτα ενός αυτοκινήτου. Κάτι μου θυμίζει εμένα αυτό το τζόκεϊ. Brad εσύ; Δε με γελούν τα μάτια μου. Ο Brad είναι και θέλησε να μπει με μυστικότητα. Δεν τα κατάφερε. Οι φωτογράφοι ήταν εκεί και απαθανάτισαν την πίσω όψη του. Ένα πλάνο ήταν αρκετό.

 

Πηγή της DailyMail αναφέρει πως είχε ακουστεί ότι ο Brad ήταν καλεσμένος αλλά κανένας δεν περίμενε να τον δει εκεί. Ένα αυτοκίνητο οδήγησε μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου κι εκείνος κατέβηκε. Όλοι ξαφνιάστηκαν. Ο Brad έμεινε στο πάρτι περίπου 3,5 ώρες χωρίς ωστόσο να υπάρξει καμία κοινή του φωτογραφία με την Jen.

Βρε, λες;

 

Επ πού πας; εσύ πήρες μέρος στην έρευνα του Ladylike;

Κεντρική Φωτογραφία: AP Photo/Lionel Cironneau