CELEBRITIES

Δεν είδες τη μαμά της Τζένης Μπαλατσινού στον γάμο της; Ανεπίτρεπτο

ndp

Ο γάμος της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή. Κι αφού μιλήσαμε για τη νύφη και για τον γαμπρό, αφού είδαμε τις υπέροχες κόρες της παρουσιάστριας του ΑΝΤ1 να λάμπουν στην εκκλησία, αφού είδαμε ξανά και ξανά τους καλεσμένους, ανακαλύψαμε την πιο κομψή παρουσία στον γάμο. Ο λόγος για τη μητέρα της Τζένης Μπαλατσινού, Σόνια Χριστοδούλου. Κι αν κι εσύ ως τώρα δεν την είχες πάρει χαμπάρι, καιρός να επανορθώσεις.

ndp

NDP Photo Agency

Διάβασε κι αυτό: Φωτογραφίες από τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού και του Βασίλη Κικίλια

Μπλε σκούρο και λευκό στα αξεσουάρ και σε λεπτομέρειες του φορέματος ήταν τα χρώματα που διάλεξε για τον γάμο της κόρης της με τον Βασίλη Κικίλια η κομψότατη κα Σόνια. Και όπως μπορείς να διακρίνεις στην πιο κάτω φωτογραφία της μοιάζει πολύ με την Τζένη Μπαλατσινού. Η Σόνια Χριστοδούλου είναι πάντα στο πλευρό της κόρης της και την στηρίζει διακριτικά σε κάθε βήμα της επαγγελματικό ή προσωπικό. Η ίδια άλλωστε κάποτε είχε δηλώσει για εκείνη: «O,τι και να κάνει η Τζένη, πάντα συγκινούμαι γιατί είναι παιδί μου. Ό,τι είναι για καλό με συγκινεί. Ποτέ δεν της λέω ούτε να κάνει κάτι, ούτε να μην κάνει. Να κάνει αυτό που της αρέσει, αυτό που θέλει κι αυτό που νομίζει ότι είναι σωστό».

ndp

NDP Photo Agency

Η Τζένη Μπαλατσινού εκτός από την κομψότητα της μαμάς της κληρονόμησε και την εντυπωσιακή της εξωτερική εμφάνιση και το είχε δείξει ξεκάθαρα με μια παλιά φωτογραφία της μαμάς της που είχε μοιραστεί στο Instagram με αφορμή παλιότερη γιορτή της μητέρας. «Η μαμά μας είναι πάντα μία και μοναδική» έγραφε και είχε μόνο δίκιο.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency