CELEBRITIES

Η Τζένη Μπαλατσινού μόλις δημοσίευσε την πιο in love φωτογραφία της με τον Βασίλη Κικίλια

ndp

Η αναγγελία του γάμου τους πριν από λίγο καιρό «έλυσε τη σιωπή» της Τζένης Μπαλατσινού για την προσωπική της ζωή στα social media. Ελεύθερη να εκφράζει πια τον έρωτά της προς τον Βασίλη Κικίλια το κάνει με κάθε ευχάριστη αφορμή. Η τελευταία από αυτές ήρθε μόλις και ήταν η πιο χαρούμενη περίσταση από όλες. Τα γενέθλιά του.

Διάβασε κι αυτό: Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Η πρώτη κοινή φωτογραφία στο Instagram και το τρυφερό σχόλιο

Η Τζένη Μπαλατσινού μοιράστηκε μία selfie της με τον πολιτικό και μέλλοντα σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και τη συνόδευσε με την θερμότερη ευχή της. «Χρόνια πολλά σε εσένα… Άντρα μου» έγραψε η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1, που μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του συντρόφου τους.

View this post on Instagram

Happy Birthday to you.. my Man!

A post shared by Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou) on

 

Σου θυμίζουμε ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα ο γάμος τους θα γίνει την Κυριακή 16 Ιουνίου στην αθηναϊκή ενορία, στον ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων, στον Λυκαβηττό. Ακούς τις χαρούμενες καμπάνες που ήδη χτυπούν για αυτούς; Αν όχι, κοίτα ξανά τη selfie τους και θα τις ακούσεις δεν μπορεί. Οι διαδικτυακοί τους ακόλουθοι πάντως, τις άκουσαν σίγουρα αν κρίνουμε από τα ενθαρρυντικά σχόλια που άφησαν κάτω από την φωτογραφία. «Το καλύτερο ζευγάρι», «Η φωτογραφία βγάζει αληθινή ευτυχία», «Μόνο χαμόγελα και χαρά» είναι κάποια λόγια που ειπώθηκαν και στα αφήνω εδώ ενδεικτικά προσθέτοντας το δικό μου: «Πάντα τέτοια».

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει εκφράσει τη χαρά της για τον γάμο της και μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. «Η προσωπική ζωή του καθένα είναι πραγματικά αυτό που λέει η λέξη. Είναι σημαντικό τα πράγματα που αγαπάμε να τα επικοινωνούμε όπως εμείς κρίνουμε σωστό» είχε πει και βλέπεις ότι δεν φοβάται πλέον να κοινοποιήσει τη χαρά της και στα social media.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency