CELEBRITIES

Blake Lively-Ryan Reynolds: Γεννήθηκε το τρίτο παιδί τους

Chris Pizzello/Invision/AP

Όλα υπό άκρα μυστικότητα. Αυτό είναι το σύνθημα. Η Blake Lively και ο Ryan Reynolds έχουν αποφασίσει από κοινού πως η οικογενειακή τους ζωή θα παραμείνει προσωπική και δε θα επιτρέψουν λεπτομέρειές της να διαρρέουν στα Μέσα. Επομένως και οι ίδιοι θα τα τροφοδοτούν. Αργήσαμε να μάθουμε για τη σχέση τους, για τον γάμο τους, για τις εγκυμοσύνες αλλά και για τις γεννήσεις των παιδιών τους. Στις αρχές Μαίου μάθαμε πως είναι η έγκυος στο τρίτο της παιδί όταν και εμφανίστηκε με κίτρινο φόρεμα Retrofete στην πρεμιέρα της animation ταινίας "Pokemon Detective Pikachu".

Διάβασε ακόμα: Το σχόλιο ”μου τρέχουν τα σάλια και μπράβο μου” της Blake Lively σε φωτογραφία του Ryan Reynolds

Evan Agostini/Invision/AP

Evan Agostini/Invision/AP

Σύμφωνα με πληροφορίες του Us Weekly η Blake Lively και ο Ryan Reynolds, πριν από δύο μήνες καλωσόρισαν το τρίτο τους παιδί.

Το ζευγάρι δεν έχει ανεβάσει καμία φωτογραφία και δεν έχει προχωρήσει σε καμία επίσημη ή μη ανακοίνωση. Θα το δούμε το παιδί όταν πάει σχολείο, δεν χρειάζεται να ξέρουμε παραπάνω πληροφορίες.

Chris Pizzello/Invision/AP

Chris Pizzello/Invision/AP

Το ζευγάρι έχει ακόμα δύο παιδιά, την 4 ετών James και την 2 ετών Inez. Το φύλο του τρίτου τους παιδιού παραμένει άγνωστο μέχρι τώρα. Εδώ παρέμενε άγνωστη η εγκυμοσύνη, θα μου πεις και δίκιο θα ‘χεις.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Chris Pizzello/Invision/AP