Η Candice Swanepoel απάντησε στα σχόλια των body shamers για το σώμα της μετά τη γέννα

Main Image

Συνέβη και αυτό. Την «έπεσαν» στην Candice Swanepoel για το κορμί της 3 εβδομάδες αφού γέννησε.

Η 29χρονη Candice Swanepoel είναι ένα από τα πιο καλλίγραμμα μοντέλα στον πλανήτη. Αρχάγγελος της Victoria's Secret, το ιδανικό κορμί για διαφήμιση μαγιό κι όλα τα συναφή. Πριν τρεις εβδομάδες έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο της. Ωστόσο, κανένα από τα παραπάνω δεδομένα δεν σταμάτησε κάποιους ανεγκέφαλους να κάνουν δυσάρεστα σχόλια για το σώμα της.

Δώδεκα μέρες μετά τη γέννα είπε η γυναίκα να βγει να κάνει ένα μπάνιο σε παραλία της Βραζιλίας. Απ' ό,τι μπορεί να καταλάβει κανείς από τα όσα γράφει στα πρόσφατα stories της, η Candice δέχτηκε στα social media μηνύματα που ένας Θεός ξέρει τι έγραφαν για το σώμα της. Μάλιστα κάποια πρέπει να προέρχονται κι από γυναίκες. Αδιανόητο όλο αυτό, αλήθεια.

ADVERTISING

Inline Image

«Αυτή είμαι εγώ 12 ημέρες αφού γέννησα τον γιο μου. Άμα έχετε να πείτε κάτι κακό, κοιτάξτε πρώτα τον εαυτό σας. Η κοινωνία μπορεί να είναι πολύ σκληρή. Τα standards της ομορφιάς είναι ανέφικτα μερικές φορές για τις γυναίκες στις μέρες μας, δεν ντρέπομαι να δείξω την κοιλιά μου μετά τη γέννα. Είμαι περήφανη γι’ αυτή γιατί κράτησε το γιο μου για εννέα μήνες. Πιστεύω πως έχω κερδίσει το δικαίωμα να έχω κοιλίτσα. Μήπως τα λέτε όλα αυτά επειδή είμαι μοντέλο; Είμαστε όλοι φυσιολογικοί άνθρωποι, οπότε αφήστε με να απολαύσω το μπάνιο με την ηρεμία μου παρακαλώ».

Inline Image

Στο αμέσως επόμενο story της η Candice ποστάρει φωτογραφία από τότε που ήταν έγκυος και γράφει: «Δεν είμαι υποχρεωμένη να κρύψω το στομάχι μου απλά επειδή οι άνθρωποι έχουν μη ρεαλιστικά πρότυπα για τη γυναίκα. Δημιουργούμε ζωή..τι μπορείτε να κάνετε εσείς; Κυρίες μου, σ' αυτό είμαστε όλες μαζί, οπότε ας είμαστε ευγενικές μεταξύ μας».

ADVERTISING

Τι να πει κανείς για εκείνους που επιλέγουν να παίξουν με τη ψυχολογία μιας γυναίκας γενικότερα αλλά και ειδικά σε μια τόσο ευαίσθητη περίοδο, όπως είναι η λοχεία. Λογικά είναι άνθρωποι που έχουν λύσει τα προβλήματά τους κι αποφάσισαν να προκαλέσουν άλλα σε άλλους. Και που απαντάς βρε Candice, αξία τους δίνεις.

ADVERTISING

ΦΕΝΓΚ ΣΟΥΙ: ΤΑ ΠΙΟ ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Αν η τύχη δε σου χαμογελάει, μήπως φταίει το σαλόνι σου;

Η ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ

Πώς θα βοηθήσεις το παιδί να προσαρμοστεί στο νέο περιβάλλον και πώς να διαχειριστείς τους δικούς σου φόβους.

Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΦΙΛΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΞ

Δεν καθόλου λίγο ένα φιλάκι τελικά.

ΤΑ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΣΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Για εσένα που ψάχνεις κάτι ξεχωριστό για τα νύχια σου.

ΠΩΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ

Πώς συμπεριφέρεται το κάθε ζώδιο την ώρα του χωρισμού;

ADVERTISING
ADVERTISING
ADVERTISING

SITE ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ 24MEDIA
© 2018 LADYLIKE. ALL RIGHTS RESERVED.