CELEBRITIES

Δέσποινα Βανδή: “Αν πήγαινα στο X- Factor θα με έκοβαν”

NDP Photo Agency

Έχουμε συνηθίσει τη Δέσποινα Βανδή σε ρόλο κριτή στα μουσικά talent show στα οποία έχει συμμετέχει. Τόσο στο "The Voice" όσο και στο "The Rising Star" η Δέσποινα Βανδή είχε αναλάβει να αξιολογεί μαζί με συναδέλφους της τους υποψήφιους. Αυτή τη φορά τα πράγματα όμως αλλάζουν. Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται στην θέση της παρουσιάστριας του X- Factor που απόψε στις 21.00 κάνει πρεμιέρα στο Open, ενώ κριτές του show είναι ο «βετεράνος» του X-FactorΓιώργος Θεοφάνους, ο Χρήστος Μάστορας, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος και η Μελίνα Ασλανίδου.

Διάβασε επίσης: Η Δέσποινα Βανδή έγινε 50 κι έστειλε το πιο ωραίο μήνυμα για την ηλικία

Στην παρουσίαση του πρώτου επεισοδίου στους δημοσιογράφους που πραγματοποιήθηκε μια μέρα πριν την πρεμιέρα, η Δέσποινα Βανδή σε δηλώσεις της παραδέχτηκε ότι της λείπει η θέση του κριτή, ότι υπήρξε φορά που διαφώνησε με τους κριτές και έδειξε τη στενοχώρια της μπροστά τους ενώ παραδέχτηκε ότι αν ήταν στη θέση των μικρών παιδιών που συμμετείχαν ως υποψήφιοι μάλλον θα κοβόταν. «Εγώ, μιλώντας με κάποια παιδιά που κόπηκαν στα chairs μικρά τους έλεγα ότι κι εγώ αν πήγαινα στην ηλικία τους στο X- Factor το σίγουρο είναι ότι θα με κόβανε», είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Δέσποινα Βανδή.

 

«Στη σκηνή του X Factor θα δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους οι υποψήφιοι που πίστεψαν στο ταλέντο τους, ξεπέρασαν τις αναστολές τους και αποφάσισαν να διεκδικήσουν με πάθος το όνειρό τους. Για να φτάσουν μέχρι τη μεγάλη νίκη, θα πρέπει να περάσουν με επιτυχία 4 συναρπαστικά στάδια: τις Auditions, το Bootcamp, τα Chairs και φυσικά τα φαντασμαγορικά live shows. Όλοι έχουν πείσμα, ταλέντο και όνειρα, όμως μόνο ένας διαθέτει το X Factor και θα αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας 50.000 ευρώ και το «χρυσό» συμβόλαιο με μία από τις μεγαλύτερες δισκογραφικές εταιρείες, την Panik Records», αναφέρει το δελτίο Τύπου της εκπομπής.

Ιδιαίτερο σημείο του αποψινού επεισοδίου είναι η εμφάνιση του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα που πέθανε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας. Ο τραγουδοποιός είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής για τον βαφτισιμιό του, Τζόνι, που εμφανίζεται στο αποψινό επεισόδιο μπροστά στους κριτές για να περάσει στην επόμενη φάση.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency