CELEBRITIES

Τα πιο ακριβά διαζύγια διασήμων. Ετοιμάσου να χάσεις το μέτρημα

Willy Sanjuan/Invision/AP

Βίον ανθόσπαρτο να ευχηθώ αν και τελικά το διαζύγιο δεν το απέφυγαν κάποια από τα πολύ διάσημα ζευγάρια. Κι όταν μιλάμε για διάσημα μιλάμε και πλούσια. Τα ποσά ανεβαίνουν επικίνδυνα όταν οι δρόμοι τους χωρίζουν και το κουμάντο κάνουν οι δικηγόροι. Όταν φτάνει η ώρα η περιουσία να μοιραστεί ξεκινούν οι αφαιρέσεις, οι προσθέσεις και οι διαιρέσεις. Ακολουθούν μερικά από τα πιο ακριβά διαζύγια. Για να λυθούν τα δεσμά και να φύγει το σύννεφο κάνε αέρα με ένα χιλιάρικο. Βάλε το χέρι στην τσέπη και μετά στο αγγείον.

Διάβασε ακόμα: Διάσημες γυναίκες που είχαν σχέση με πιο κοντούς άντρες

Jeff Bezos – MacKenzie Bezos

Evan Agostini/Invision/AP, File

Evan Agostini/Invision/AP, File

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 38,3 δισεκατομμύρια δολάρια

Όχι ένα, ούτε δυο αλλά 25 χρόνια κράτησε ο γάμος του ιδρυτή της Amazon με την συγγραφέα MacKenzie Bezos, οπότε από τον Ιανουάριο του 2019 όταν ανακοίνωσαν μέσω Twitter την απόφασή τους να χωρίσουν, ξέραμε ότι το τίμημα της ελευθερίας τους θα ήταν υψηλό.Το διαζύγιο οριστικοποιήθηκε τον Ιούλιο και σύμφωνα με το πρακτορείο Bloomberg κόστισε 38,3 δισεκατομμύρια δολάρια. Η MacKenzie πάντως ήδη από τον τον Μάιο είχε δεσμευθεί να δώσει τη μισή από την περιουσία της σε φιλανθρωπίες, μπαίνοντας στο κλαμπ του “Giving Pledge”, του φιλανθρωπικού οργανισμού που δημιούργησαν ο δισεκατομμυριούχος Warren Edward Buffett και ο Bill Gates το 2010.

 

Jennifer Lopez – Cris Judd

AP Photo/Chris Weeks

AP Photo/Chris Weeks

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 14 εκατομμύρια δολάρια

Το 2012 το ζευγάρι χώρισε έπειτα από σχεδόν ένα χρόνο έγγαμου βίου. Λέγεται πως η Jennifer κατέβαλε στον Cris το ποσό των 14 εκατομμυρίων δολαρίων. Η ειρωνεία της υπόθεσης; Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το τραγούδι ”Love Don’t Cost a Thing”. Αμ, δε. Η αγάπη κόστισε πάρα πολύ.

Donald Trump – Ivana Trump

AP Photo/Luis Ribeiro

AP Photo/Luis Ribeiro

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 20 εκατομμύρια δολάρια

Τα πήρες όλα κι έφυγες θα τραγουδούσε ο Donald μετά από αυτό που του συνέβη. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε το 1975 και έληξε το 1992. Είναι πολλά τα χρόνια Ivana μου και είχες κάθε νόμιμο δικαίωμα. Οι φήμες λένε (όχι εγώ) πως οι απιστίες του Donald ήταν επίσης πολλές. Ξενοκοίταγμα και εκατομμύριο.

Mick Jagger – Jerry Hall

AP Photo/File, Susan Ragan

AP Photo/File, Susan Ragan

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 25 εκατομμύρια δολάρια

Παντρεύτηκαν στην Ινδονησία μετά από 13 χρόνια σχέσης. 9 χρόνια αργότερα οι δρόμοι τους χωρίστηκαν, μαζί και οι περιουσίες τους. Η αιτία του χωρισμού; Η Jerry ανακάλυψε πως το στεφάνι της είχε αφήσει έγκυο το μοντέλο από τη Βραζιλία, Luciana Mora.

Michael Douglas – Diandra Luker

AP Photo

AP Photo

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 45 εκατομμύρια δολάρια

To 1977 o Michael παντρεύεται τη 19χρονη Diandra και αποκτούν ένα γιο. Χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες το ζευγάρι χωρίζει και το 1995 κατατίθενται τα χαρτιά του διαζυγίου. Η Diandra ζητά (και παίρνει) 45 εκατομμύρια δολάρια, τη μισή περιουσία του Douglas.

Paul McCartney – Heather Mills

 

AP Photo/Mark J. Terrill, File

AP Photo/Mark J. Terrill, File

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 49 εκατομμύρια δολάρια

Χωρίζουν το 2006 μετά από 4 χρόνια έγγαμου βίου και ένα παιδί. Το διαζύγιο βγαίνει δύο χρόνια αργότερα και οι μάχες που δόθηκαν στα δικαστήρια ήταν επικές. 48.7 εκατομμύρια είναι το ποσό που κερδίζει, μαζί και 70.000 δολάρια κάθε μήνα για την κόρη τους, Beatrice.

James Cameron – Linda Hamilton

AP Photo/Kevork Djansezian

AP Photo/Kevork Djansezian

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 50 εκατομμύρια δολάρια

Δούλευαν μαζί στο Hollywood και πρώτη φορά γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας ”Terminator 2: Judgement Day.” Αγαπήθηκαν, παντρεύτηκαν και χώρισαν. Η Linda υποβάλει τα χαρτιά του διαζυγίου και ζητά 50 εκατομμύρια. Ο Cameron βγάζει από τον Τιτανικό 100 εκατομμύρια. Εφαρμόζει τη μαθηματική πράξη της διαίρεσης και υπογράφει.

Harrison Ford – Melissa Mathison

AP Photo

AP Photo

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 85 – 118 εκατομμύρια δολάρια

Γνωρίστηκαν το 1979 και παντρεύτηκαν 4 χρόνια μετά. Σχεδόν 20 χρόνια μετά (εκεί στις αρχές του 2000) αποφάσισαν πως δεν μπορούν να συνεχίσουν να ζουν κάτω από την ίδια στέγη, μάλλον γιατί ο Ford ξεκίνησε να βγαίνει με άλλα κορίτσια. Το 2004 εμείς πήραμε Ολυμπιακούς κι αυτοί πήραν διαζύγιο. Τα νυχτοπερπατήματα του στοίχισαν λίγο παραπάνω.

Angelina Jolie – Brad Pitt

 

Charles Sykes/Invision/AP

Charles Sykes/Invision/AP

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 100 εκατομμύρια δολάρια

Δεν έχουν πέσει υπογραφές αλλά έχει γίνει γνωστό πως ο Brad προσέφερε στην Angelina (και στα μπόλικα παιδιά τους) 100 εκατομμύρια. Για τα πάγια έξοδα μωρέ.

Steven Spielberg – Amy Irving

AP Photo

AP Photo

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 100 εκατομμύρια δολάρια

Το ζευγάρι χωρίζει το 1994 και βρίσκεται στο δικαστήριο για την εκδίκαση της διατροφής που θα λάβει η Irving. Ο δικαστής αρνείται να κάνει δεκτό το προγαμιαίο συμβόλαιο που της έδινε 100 εκατομμύρια γιατί είχε συνταχθεί πάνω σε μία χαρτοπετσέτα. Τελικά η Amy αύξησε τον τραπεζικό της λογαριασμό κατά 100 εκατομμύρια.

Mel Gibson – Robyn Gibson

AP Photo/Kent Gilbert

AP Photo/Kent Gilbert

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 425 εκατομμύρια δολάρια

31 χρόνια έγγαμου βίου ήταν αυτά, δεν ξεχνιούνται από τη μία στιγμή στην άλλη. Παντρεύτηκαν πριν ακόμα η καριέρα του Gibson εκτοξευθεί οπότε όταν έφτασε η ώρα του διαζυγίου έπρεπε να χωρίσουν κοινά περιουσιακά στοιχεία αξίας 850 εκατομμυρίων δολαρίων.

Rupert Murdoch – Anna Mann

AP Photo/Kevork Djansezian

AP Photo/Kevork Djansezian

Ας μιλήσουν οι αριθμοί: 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια

Ο μεγιστάνας των media παντρεύτηκε την Wendi Deng 17 ημέρες μετά το διαζύγιό του από την Anna Mann. 17 ημέρες. Έβαλε λοιπόν ένα κόμμα και η Anna ανάμεσα και ζήτησε 1,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Τα πήρε μη ρωτάς κάτι παραπάνω. Τα 110 εκατομμύρια μάλιστα τα πήρε στο χέρι.

 

Κεντρική Φωτογραφία: Willy Sanjuan/Invision/AP