CELEBRITIES

Έλενα Χριστοπούλου: Η βραδινή έξοδος με τον σύντροφό της και amour παντού

NDP Photo Agency

Η Έλενα Χριστοπούλου διανύει μία πολύ ευτυχισμένη περίοδο και γιατί να το κρύψει και γιατί να μη βγει να το φωνάξει. Ο Τόλης Κότσης είναι ο αγαπημένος της σύντροφος και πια οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους αποδεικνύουν πως ο έρωτάς τους όλο και δυναμώνει.

Διασκέδασαν στο YΤΟΝ, χόρεψαν, πέταξαν λουλούδια, έδωσαν και δυο φιλιά. Εμάς πολύ μας αρέσουν, τους το λέμε να το ξέρουν.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Όσο για το στιλιστικό της Έλενας Χριστοπούλου τα λόγια είναι φτωχά. Μπορείς να κρατήσεις τη φωτογραφία της και κάποια στιγμή να κάνεις copy. Το animal print σε φάση απογείωσης με τις λευκές μπότες να ολοκληρώνουν ένα σύνολο ιδανικό για front row.

NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Όταν η Ελένη Μενεγάκη την είχε ρωτήσει τι χρειάζεται για να θεωρηθεί μία γυναίκα όμορφη, η Έλενα είχε απαντήσει: «Χρειάζεται να ξυπνάς το πρωί και να λες εγώ είμαι αυτή που είμαι. Να λες είμαι όμορφη, είμαι ωραία θα πάω μπροστά και μοσχομυριστή στην ψυχή και εξωτερικά. Εγώ έχω αρχίσει τα τελευταία δύο χρόνια και το κάνω γιατί το είχα ανάγκη. Είχα αφήσει πολλά πράγματα πίσω μου. Πέρασα φάση μεγαλύτερη και από την ίδια τη ζωή. Ορισμένες φορές τρώμε ένα χάπι. Έφαγα ένα χάπι κι εγώ. Έκανα μία επιλογή, τελείωσε το χάπι αυτό και συνεχίζω τη ζωή τώρα κανονικά. Με χαρά και ευγνωμοσύνη.» Όσο για το αν είναι ευτυχισμένη στο πλευρό του Τόλη Κότση ανέφερε: «Στις προσωπικές μου σχέσεις έχω παταγώδη αποτυχία. Έχω βρει τώρα αυτό που ψάχνω σε μία σχέση. Για αυτό είμαι καλά.»

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency