CELEBRITIES

Η Έλενα Χριστοπούλου απάντησε για τον Ζάχο Χατζηφωτίου: “Σχέση δεν είχαμε ποτέ”. Την ίδια ώρα, έπινε καφέ μαζί του

Instagram/elenahristopoulou

Το μεγαλύτερο πλατωνικό της έρωτα χαρακτήρισε η Έλενα Χριστοπούλου τον Ζάχο Χατζηφωτίου στον αέρα του Πρω1νού του ΑΝΤ1. Η έμφαση δίνεται στο «πλατωνικό», αφού η booker και μέντορας των διαγωνιζομένων στο Greece's Next Top Model διέψευσε τις δηλώσεις του Ζάχου Χατζηφωτίου περί σχέσης μεταξύ τους.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε πει χθες στην εκπομπή «Τι λέει;»: «Την βλέπω την Έλενα Χριστοπούλου στο GNTM. Έρχεται εδώ καμιά φορά, τρώμε μαζί. Πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμασταν 7 χρόνια μαζί. Την αγαπούσα πάρα πολύ. Στην Κηφισιά μέναμε τότε, σε ένα σπίτι που είχα χτίσει εγώ. Η ομορφιά της και το σώμα της με κράτησαν τόσα χρόνια μαζί της. Είναι καλοβαλμένη». Και ό,τι κατάλαβες, κατάλαβες. Σήμερα και ο ίδιος βγήκε και διευκρίνισε ότι δεν εννοούσε ότι είχαν σχέση αλλά απλά ότι έμεναν μαζί.

Τη δική της διάψευση έδωσε και η Έλενα Χριστοπούλου σημειώνοντας: «Μαζί με τη Λωρίδα της Γάζας και την φωτιά στην Καλιφόρνια είμαι το επόμενο hot θέμα. Αλλά τουλάχιστον είμαι ωραία παιδιά. Τον Ζάχο τον αγαπώ 24 συναπτά έτη και όχι 7. Με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, τον λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα, αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου έπεφτε λίγο μικρός».

Η ίδια συνέχισε τονίζοντας ότι ο Ζάχος Χατζηφωτίου είναι το πρότυπο του άνδρα για όλους τους σύγχρονους άνδρες. «Με έχει βοηθήσει στις επιλογές μου πολύ, στο γάμο μου ήταν εκεί, στα νοσοκομεία ήταν εκεί, από πάντα ήταν εκεί . Και βέβαια έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας που δεν είμαι μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του. Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο. Αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών και εγώ τον αγαπώ».

Η ίδια άλλωστε ήταν μαζί με τον Ζάχο Χατζηφωτίου την ώρα που τα έλεγαν στο Πρω1νό και έπιναν καφέ και του έδωσε και το τηλέφωνο για να πουν μια «Καλημέρα».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/elenahristopoulou