CELEBRITIES

Η Ελένη Χατζίδου έπαθε Beyonce ανακοινώνοντας την εγκυμοσύνη της

Instagram/eleni.hatzidou

Η αποκάλυψη πώς η Ελένη Χατζίδου είναι έγκυος είχε έρθει πριν από λίγο καιρό μέσα από την εκπομπή "Happy Day" και από ρεπορτάζ της ίδιας της παρουσιάστριας της εκπομπής Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η τραγουδίστρια χωρίς να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει το γεγονός, είχε αναφερθεί στο θέμα μέσω του Instagram εκφράζοντας την ενόχλησή της για την αποκάλυψη ενός τόσο ευαίσθητου θέματος, χωρίς πρώτα να έχει ενημερωθεί η ίδια. Η αλήθεια είναι, πώς η Ελένη Χατζίδου ήθελε να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της με τον δικό της τρόπο, πράγμα που φάνηκε σήμερα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η φουσκωμένη της κοιλιά ειναι αυτή που πρωταγωνιστεί στο εξώφυλλο του νέου της single με τίτλο «Η μικρή Ελένη». Πρωτότυπο για τα ελληνικά δεδομένα, σπεύδεις να σκεφτείς και θα σε συγκρατήσω, αφού το εξώφυλλο είναι εικαστικά σχεδόν πανομοιότυπο με την φωτογράφιση της Beyonce όταν κυοφορούσε τα δίδυμα παιδιά της Sir και Rumi. Πρωτοτυπία, δεν νομίζω. Χαρά και ευτυχία, σαφώς.

«Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ηχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη Spicy Music το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελενη» και δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός» αναφέρει η Ελένη Χατζίδου και συνεχίζει: «Νομίζω ότι δε Θα μπορουσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Ειμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κι ένα εξώφυλλο!».

View this post on Instagram

Δυο πράγματα μπορεί να καταλάβει κάποιος κοιτώντας αυτή τη φωτό κ ανοίγοντας κ τον ηχο: Πρώτον ότι σήμερα κυκλοφορεί από τη @spicymusic_official το νέο μου single με τίτλο «Η μικρή Ελενη»κ δεύτερον ότι μέσα στην κοιλίτσα μου έχω σίγουρα κάτι μικρούλι αλλά δεν ξέρω αν είναι μικρή η μικρός Νομίζω ότι δε Θα μπορουσα να σκεφτώ να κάνω κάτι καλύτερο! Ειμαι τόσο χαρούμενη που σας ανακοινώνω την εγκυμοσύνη μου! Κάπως έτσι ήθελα να το μάθετε!Να σας το πω εγώ μέσα από ένα τραγούδι κ ένα εξώφυλλο! Ο @kiriakosgalinos ,ο δημιουργός του τραγουδιού,μου το έστειλε κ το άκουσα πριν μάθω ότι είμαι έγκυος κ τελικά ταίριαξε τόσο πολύ μ αυτή τη συγκυρία! Οποτε πέρα από Συνθέτης κ Στιχουργός είναι μάλλον κ μάντης 4 στίχοι από παιδικά τραγούδακια στο ρεφραιν ενος σημερινού τραγουδιού κ να το δώσει σε μένα,ε, δεν είναι τυχαίο Καλή ακρόαση! (ολόκληρο το τραγούδι θα το βρείτε στο link που υπάρχει στο βιογραφικό μου και φυσικά στο #youtube στο καναλι της @spicymusic_official ! Styling @barbounaxxx Μαλλια @konstantinosp_8 Photographer @panosgi #specialthanks @prince_erotokritos Ο σχεδιασμός του εξωφύλλου έγινε από τη @blissprojects @arisalev η ηχογράφηση στο track factory κ η ενορχήστρωση από τον @panayiotisbrakoulias #xatzidou #imikrieleni #elenixatzidou #newsingle #greeksinger #spicy @mr_and_mrse

A post shared by Eleni Hatzidou (@eleni.hatzidou) on

 

Όπως διευκρίνισε οι στίχοι του τραγουδιού της περιλαμβάνουν αναφορές σε παιδικά τραγούδια και ο συνθέτης και στιχουργός Κυριάκος Γαληνός το έστειλε σε εκείνη, πριν ακόμα μάθει για την εγκυμοσύνη της. Η συγκυρία ήταν καρμική, για την Ελένη Χατζίδου που με έναν σμπάρο δύο τρυγόνια πραγματοποίησε με αυτή την επαγγελματική αφορμή την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της. Η ίδια και ο σύντροφός της Ετεοκλής Παύλου έχουν ήδη ανακοινώσει ότι ο γάμος τους θα γίνει μέσα στο 2019. Tώρα που παρατήρησες το εξώφυλλο της Ελένης κάτσε να σου θυμίσω και τη φωτογραφία της Beyonce στην οποία αναφέρομαι.

 

Η φωτογραφία που έμελλε να αποκτήσει τα περισσότερα like του 2017, ήταν μέρος μιας εντυπωσιακής φωτογράφισης που έκανε η έγκυος τραγουδίστρια για να ανακοινώσει στον κόσμο την δεύτερη εγκυμοσύνη της. «Θέλουμε να μοιραστούμε την αγάπη και την χαρά μας. Ευλογηθήκαμε διπλά. Είμαστε τρομερά ευγνώμονες που η οικογένεια μας θα μεγαλώσει κατά δύο μέλη και σας ευχαριστούμε για τις ευχές σας. Οι Carters» έγραφε τότε η Βeyonce. Εντάξει, αν υποψιαζόσουν πως στην τέχνη δεν υπάρχει παρθενογένεση τώρα το ξέρεις στα σίγουρα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/eleni.hatzidou