CELEBRITIES

Eurovision: Οι πρώτες δηλώσεις της Κατερίνας Ντούσκα και της Τάμτα μετά την πρόκριση στον τελικό

AP Photo/Sebastian Scheiner

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision, ευτυχώς, εξελίχθηκε σε μία νύχτα ξέφρενης χαράς τόσο για την αποστολή της Ελλάδας όσο και της Κύπρου στον 64ο διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Η Κατερίνα Ντούσκα με το "Better Love" και η Τάμτα με το "Replay" αντίστοιχα πέρασαν το σκόπελο του Α' Ημιτελικού και οδεύουν ολοταχώς προς τον τελικό της Eurovision. Λίγο αφού κατέβηκαν νικήτριες του πρώτου γύρου από τη σκηνή οι δύο τραγουδίστριες μοιράστηκαν τις πρώτες τους σκέψεις με την κάμερα της εκπομπής «Η φωλιά των Κου Κου».

Δες κι αυτό: Eurovision 2019: Όλα όσα είδαμε στον Α’ Ημιτελικό. Από τη Netta μέχρι τη συμμετοχή της Αυστραλίας που λάτρεψε το Twitter

«Ήταν φανταστική αίσθηση. Δεν έχω προλάβει να δω τίποτα, αλλά πιστεύω ότι πήγαμε πολύ καλά και πιστεύω ότι θα πάμε ακόμα καλύτερα στον τελικό» είπε η Κατερίνα Ντούσκα που εξήγησε με αφορμή ένα κολακευτικό σχόλιο της Νατάσας Μποφίλιου για την εμφάνισή της: «Πραγματικά ο στόχος μου ήταν αυτός. Να εκπροσωπήσω όσο το δυνατόν καλύτερα έναν χώρο που δεν προβάλλεται αρκετά ως καθόλου στην Ελλάδα. Είμαστε εδώ, έχουμε φωνή κι εγώ πιστεύω πολύ σε αυτή τη γενιά και με κάνει πολύ πολύ υπερήφανη. Νιώθω δικαιωμένη απόψε». Η τραγουδίστρια τόνισε ότι έχουν ζητηθεί ακόμα αλλαγές σκηνοθετικές αλλαγές σε κομβικά σημεία της παρουσίασης. Όσο για την εμφάνιση της Τάμτα η Κατερίνα Ντούσκα σχολίασε: «Έχω να πω τα καλύτερα για την Τάμτα. Είχαν όντως δυσκολίες, όλοι μας είχαμε, και απόψε δεν φάνηκε τίποτα να μην τους λειτουργεί. Ήταν άψογη».

Όλα για την Εurovision, στο Ραδιόφωνο News24/7 στους 88,6 καθημερινά 16.00-18.00, στην εκπομπή “Το Lifestyle Φταίει”.

 

Διάβασε ακόμα: Τα gay φιλιά της Eurovision που (ευτυχώς) αιφνιδίασαν τα αναχρονιστικά αντανακλαστικά της ΕΡΤ

Η Τάμτα με τη σειρά της δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που επιτέλους συμμετείχε στη Eurovision. Η τραγουδίστρια που είχε προσπαθήσει να εκπροσωπήσει την Ελλάδα το 2007 (τελικά στον ελληνικό τελικό κέρδισε ο Σαρμπέλ), τελικά βρέθηκε στη μεγαλύτερη σκηνή της Ευρώπης με την Κύπρο. «Κατεβαίνοντας από τη σκηνή ήμουν σαν τρελή, το χάρηκα τόσο πολύ. Δεν ξέρω πως τα είπα, ένα πράγμα ξέρω μόνο: Ήταν από τα πιο εξαιρετικά πράγματα που έχω κάνει στην καριέρα μου. Αισθάνθηκα υπέροχα. Όταν βγήκα και πάτησα στη σκηνή δεν κατάλαβα και δεν πρόσεξα πλέον τίποτα. Έλεγα πριν: “Πού ήμουν τόσο καιρό;” Είναι τόσο όμορφο να το ζει αυτό ένας καλλιτέχνης» είπε η Τάμτα που εκτός του ότι το χάρηκε, βούρκωσε όταν ευχαρίστησε τους Έλληνες που την ψήφισαν. «Έχει και πολύ χαρά και πολύ συγκίνηση. Είναι πολύ όμορφο αυτό που ζούμε σε όλα τα επίπεδα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Κεντρική φωτογραφία: AP Photo/Sebastian Scheiner