CELEBRITIES

Ο Ευθύμης Ζησάκης στο νοσοκομείο. Οι φωτογραφίες και οι πρώτες δηλώσεις συνεργατών του

ndp

Η φετινή χρονιά συνεχίζει να είναι περίεργη για τον Ευθύμη Ζησάκη. Ο ηθοποιός που απασχόλησε τη δημοσιότητα για τις αποχωρήσεις του από θεατρικές παραστάσεις της χειμερινής σεζόν, και που έκανε αίσθηση μιλώντας για «δαίμονες» τους οποίους πολεμά εδώ και καιρό, το τελευταίο διάστημα είχε ξαναβρεί τα πατήματά του. Ο ίδιος εκτός της θεατρικής παράστασης στην οποία συμμετείχε «Οι έξαλλοι 2», κάθε εβδομάδα εμφανίζεται στο show μιμήσεων «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1. Αυτή την Κυριακή ωστόσο δεν θα παρουσιάσει το προγραμματισμένο κομμάτι του, αφού το βράδυ της Δευτέρας χτύπησε σε ατύχημα με τη μηχανή του. Την είδηση κοινοποίησε ο ίδιος στο Instagram πριν από λίγες ημέρες.

«Δευτέρα βράδυ Ατύχημα- Οι δύο πρώτες κρίσιμες μέρες περάσανε- Συμπέρασμα ότι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό Προσοχή στα μηχανάκια και στην άσφαλτο…» ανέφερε ο Ευθύμης Ζησάκης που νοσηλευόταν μέχρι την Τετάρτη, ημέρα γυρισμάτων για το «Your Face Sounds Familiar».

Ο ίδιος μοιράστηκε ένα ακόμα Insta Story από το νοσοκομείο το βράδυ της Πέμπτης, καθώς η νοσηλεία του συνεχίστηκε.

Instagram/euthimiszisakis

 

Στα γυρίσματα βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής του Πρωινού και κατέγραψε τις πρώτες σχετικές δηλώσεις της συνεργάτιδάς του στο show, της χορογράφου Άννας Αθανασιάδη και της κριτή Μιμής Ντενίση.

 

«Όχι δεν είναι σοβαρό ατύχημα απλά είναι αρκετά χτυπημένος για να είναι εδώ, είναι αρκετά χτυπημένος για να χορέψει και κρίθηκε ότι είναι καλύτερο να παραμείνει στο νοσοκομείο» είπε η Άννα Αθανασιάδη. «Ξέρω οτι είναι καλά, γιατί ανησυχήσαμε πάρα πολύ και σίγουρα μας έλειψε πολύ και σε εμάς και στο κοινό. Το μάτιασαν το παιδί εκεί που είχε πάρει τα πάνω του», είπε μεταξύ άλλων η Μιμή Ντενίση.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency