CELEBRITIES

Η Φωτεινή Αθερίδου με φουσκωμένη κοιλίτσα στην Αίγινα στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της

NDP Photo Agency

Το τελευταίο τρίμηνο της πρώτης της εγκυμοσύνης διανύει αυτό το καλοκαίρι η Φωτεινή Αθερίδου. Η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα, βρίσκεται στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο Instagram και το διασκεδάζει πολύ. Πότε κάνοντας λογοπαίγνια με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και πότε συγκρίνοντάς της με τον «βασιλιά» των καλοκαιρινών φρούτων, το καρπούζι, η Φωτεινή Αθερίδου δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή αυτού του καλοκαιριού. Και πώς όχι άλλωστε, αφού πέρα από το γεγονός ότι είναι ένα πολύ ιδιαίτερο καλοκαίρι, το περνά και στην Αίγινα, το αγαπημένο της νησί.

 

Διάβασε ακόμα: Η Φωτεινή Αθερίδου στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της με φόντο Θεσσαλονίκη. Ό,τι πιο χαριτωμένο θα δεις σήμερα

«Ασορτί» σχολίασε στην τελευταία φωτογραφία που ανάρτησε ποζάροντας με ένα καρπούζι ανά χείρας και την κοιλιά της σε πρώτο πλάνο. Όπως έχει αποκαλύψει από τον περασμένο Μάϊο η Φωτεινή Αθερίδου, το παιδί που περιμένει με τον σύντροφό της Κωνσταντίνο Μαγκλάρα, είναι αγόρι. Πρώτος είχε αναφερθεί στο φύλο του παιδιού ο ευτυχής μέλλοντας παππούς Θοδωρής Αθερίδης. Η Φωτεινή Αθερίδου είχε ποζάρει ξανά για τον λογαριασμό της στο Instagram, με φόντο την ομορφιά της Αίγινας, σχολιάζοντας με χιούμορ «Αμόλα κοιλούμπα». Ο πατέρας της μάλιστα, ο οποίος επίσης περνά τα καλοκαίρια του στο νησί με την σύντροφό του Σμαράγδα Καρύδη, της είχε δείξει πόσο διασκέδασε με τη λεζάντα της σχολιάζοντας σχετικά τη φωτογραφία.

 

Η είδηση της εγκυμοσύνης της ηθοποιού έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτιο μέσα από τα περιοδικά OK! και Hello. Λίγες ημέρες αργότερα ο φακός της εκπομπής Happy Day είχε συναντήσει τον σύντροφο και συνάδελφο της Φωτεινής Αθερίδου στην είσοδο του θεάτρου όπου παρουσιάζοταν το έργο «Το έπος της Μαλάμως» στο οποίο πρωταγωνιστούσε ακολουθώντας μάλιστα τις σκηνοθετικές οδηγίες της Ελένης Γκασούκα. «Ευχαριστούμε για τις ευχές. Να είστε καλά. Είμαστε σούπερ. Θα γίνω μπαμπάς σε μερικούς μήνες» είχε πει τότε, μεταξύ άλλων, ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας.

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency